Επέστρεψε και επίσημα στη Γιουβέντους ο Κεν (pic, vid)

Επέστρεψε και επίσημα στη Γιουβέντους ο Κεν (pic, vid)

Παίκτης της Γιουβέντους είναι ξανά ο Μόισε Κεν ο οποίος ανακοινώθηκε από τη βέκια σινιόρα με μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια

Ο Μόισε Κεν δεν έμελε να στεριώσει στην Έβερτον και έτσι μετά από ένα κακό διετές πέρασμα από τα «ζαχαρωτά», επέστρεψε στη Γιουβέντους με τη μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια και με οψιόν υποχρεωτικής αγοράς από πλευράς βέκια σινιόρα.

Ο 21χρονος Ιταλός επιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γιουβέντους και το καλοκαίρι του 2019 παραχωρήθηκε στην Έβερτον έναντι 27.5 εκατ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην αγγλική ομάδα σημειώνοντας 39 εμφανίσεις με μόλις 4 γκολ και 2 ασίστ.

Ένα χρόνο μετά τη μεταγραφή του, δόθηκε δανεικός στην Παρί Σεν Ζερμέν στην οποία πραγματοποίησε ένα θετικό πέρασμα (41 εμφανίσεις, 17 γκολ).

Ο Κεν δεν κατάφερε να πείσει τους ανθρώπους της Έβερτον και η Γιουβέντους βρήκε την ευκαιρία να επαναπατρίσει τον νεαρό στράικερ ο οποίος προβλέπεται να αντικαταστήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στο deal μεταξύ των δύο ομάδων, προβλέπεται δανεισμός διάρκειας δύο χρόνων έναντι 7 εκατ. ευρώ και υποχρεωτική αγορά έναντι 28 εκατ. ευρώ μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ