Οι οπαδοί της Γιουβέντους κατά του Ανιέλι

Οι οπαδοί της Γιουβέντους κατά του Ανιέλι

Μετά τον προπονητή της Γιουβέντους Αλέγκρι πλέον και οι οπαδοί της ομάδας είναι δυσαρεστημένοι με τον Ανιέλι, οι οποίοι ανήρτησαν πανό έξω από το γήπεδο.

Η Γιουβέντους την φετινή μεταγραφική περίοδο δεν προχώρησε σε κάποια μεγάλη μεταγραφή, ενώ αντίθετα πούλησε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι από την αρχή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία είχε ζητήσει να γίνουν κάποιες μεταγραφές, ώστε η ομάδα να επανέλθει στην κορυφή. Βέβαια αυτό δεν συνέβη ποτέ καθώς, οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη ώστε να ικανοποιήσουν τα θέλω του Ιταλού τεχνικού.

Μετά από αυτό ο Αλέγκρι εξέφρασε έντονα την δυσαρέσκεια του προς την διοίκηση της ομάδας και πιο συγκεκριμένα τόσο στον πρόεδρο της «Γηραιάς Κυρίας» Αντρέα Ανιέλι, όσο και στον αθλητικό διευθυντή Φεντερίκο Χερουμπίνι, για το γεγονός ότι δεν έχουν ασχοληθεί με την ομάδα όσο θα έπρεπε.

Πλέον, μετά τον Ιταλό τεχνικό και οι οπαδοί της ομάδας φέρεται πως δεν έχουν την καλύτερη σχέση με τον Ανιέλι, καθώς οι φανατικοί οπαδοί της Γιουβέντους δεν είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο.

Έτσι μετά από αυτό αποφάσισαν να κρεμάσουν πανό με υβριστικά συνθήματα έξω από το γήπεδο που είχαν στόχο τον πρόεδρο της ομάδας Αντρέα Ανιέλι.

Αυτά έγραφαν μερικά από τα πανό έξω από το γήπεδο: «Ομάδα διαλυμένη και γήπεδο σαλόνι… Ανιέλι και Παϊρέτο τέλεια καταστροφή», «Παντού τύμπανα και πανό! Στο Αλιάντζ μαριονέτες και μαλ… εξέδρα»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ