Ο Κασάνο τα «έχωσε» στον Ριμπερί επειδή συνεχίζει το ποδόσφαιρο

Ο Κασάνο τα «έχωσε» στον Ριμπερί επειδή συνεχίζει το ποδόσφαιρο

Την πεποίθησή του πως ο Φρανκ Ριμπερί θα έπρεπε να βάλει τέλος στην καριέρα του, εξέφρασε σε δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Κασάνο.

Ο Φρανκ Ριμπερί αποφάσισε να παραμείνει στο ιταλικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει την καριέρα του στη νεοφώτιστη Σαλερνιτάνα.

Ο Γάλλος μέσος μπορεί να έχει φτάσει 38 ετών όμως η αγάπη του για το άθλημα παραμένει και όπως δήλωσε πρόσφατα, τα χρήματα δεν ήταν επιλογή του και για αυτόν τον λόγω υπέγραψε στη νέα του ομάδα.

Ωστόσο, ο πρώην ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Κασάνο, έχει άλλη άποψη για την καριέρα του Γάλλου, αναφέροντας σε δηλώσεις του πως θα έπρεπε να σταματήσει να αγωνίζεται και να μην υπογράψει σε ομάδα επιπέδου Serie B.

Οι δηλώσεις του Αντόνιο Κασάνο:

«Ο Ριμπερί ήταν ένας απίστευτος ποδοσφαιριστής. Μιλάμε για παικταρά. Πραγματικά παικταράς. Έρχεσαι στη Φιορεντίνα στα 36 σου χρόνια και μετά από μια διετία σε αφήνουν ελεύθερο…

Είσαι 38 ετών πλέον, σταμάτα την καριέρα σου, βάλε ένα τέλος! Αντί να βάλει τέλος, όμως, πάει και υπογράφει για ομάδα επιπέδου Serie B.

Θα ήταν καλύτερα αν σταματούσε την καριέρα του με αξιοπρέπεια. Αν σταματούσε ως μεγάλος πρωταθλητής, ως μεγάλος παίκτης, γιατί έτσι τον θυμόμαστε»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ