Μουρίνιο – «Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα»

Μουρίνιο – «Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την καλή αγωνιστική περίοδο που διανύει η Ρόμα, αναφέροντας πως οι οπαδοί πρέπει να μην παρασύρονται και να είναι υπομονετικοί.

Η Ρόμα έχει πραγματοποιήσει ένα πολύ καλό ξεκίνημα τη φετινή σεζόν, μετρώντας μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ευρώπη βρίσκεται στους ομίλους του Europa Conference League.

Ο τεχνικός των «τζιαλορόσι», Ζοσέ Μουρίνιο, σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα του έχει κερδίσει πέντε ματς, όχι πενήντα και ότι οι οπαδοί πρέπει να έχουν υπομονή και να μην παρασύρονται.

Οι δηλώσεις του Ζοσέ Μουρίνιο:

«Τα θετικά αποτελέσματα είναι προφανώς σημαντικά, βοηθούν τη διαδικασία για να αναπτυχθεί η ομάδα. Ο κόσμος και οι οπαδοί πρέπει να είναι ευτυχισμένοι αλλά πρέπει και αυτοί να είναι ισορροπημένοι, υπό την έννοια ότι πρέπει να καταλάβουν πως αυτή είναι μία διαδικασία που άρχισε πριν από μόλις δύο μήνες.

Παραμένουμε πάντα ήρεμοι, το γεγονός ότι κάθε φορά το στάδιο είναι γεμάτο, είναι κάτι το όμορφο και κάνει τις αρχές να καταλάβουν πως όλοι οι άνθρωποι θέλουν την επιστροφή στην κανονικότητα για να επιστρέψουν στα γήπεδα 100%.

Θα πρέπει να διατηρηθούμε στο 100% όσον αφορά στην ένταση. Θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει 2-1 από την Σασουόλο και για αυτό θα πρέπει να διατηρήσουμε σε υψηλό βαθμό την αυτοσυγκέντρωσή μας.

Έχουμε πέντε νίκες στη σειρά, όχι πενήντα. Δεν υπάρχει λόγος για να είμαστε υπεραισιόδοξοι. Είμαστε πάρα πολύ μακριά από το να κατακτήσουμε το Conference League αλλά το έχουμε στόχο. Το πρώτο βήμα θα είναι να πάρουμε την πρώτη θέση στον όμιλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ