Τζένοα – Φιορεντίνα 1-2

Τζένοα – Φιορεντίνα 1-2

Με τον Σαπονάρα να πετυχαίνει γκολ και να δίνει ασίστ, η Φιορεντίνα επικράτησε με 2-1 της Τζένοα στο «Λουίτζι Φεράρις» κι έφτασε τις τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα.

Την τρίτη της σερί νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Φιορεντίνα που με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαπονάρα έφυγε με νίκη 2-1 από τη Γένοβα κόντρα στην Τζένοα.

Μπιράγκι και Ντέστρο είχαν από μία μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο για τις δύο ομάδες αλλά τα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Σαπονάρα με άπιαστο σουτ έκανε το 0-1 ενώ στο 89′ από δική του ασίστ έγινε το 0-2 με διαγώνιο σουτ του Μποναβεντούρα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με πέναλτι του Κρισίτο στις καθυστερήσεις.

Τζένοα: Σιρίγκου, Κρισίτο, Μακσίμοβιτς, Φανχόισντεν, Καμπιάσο (58’ Μπιράσκι), Μπαντέλι, Τουρέ (64’ Μπεχράμι), Φαρές (64’ Καλόν), Μελεγκόνι (53’ Ερνάνι), Ροβέλα, Ντέστρο (53’ Πάντεβ)

Φιορεντίνα: Ντραγκόβσκι, Οντριοθόλα (81’ Μπενάσι), Μπιράγκι, Μαρτίνεθ, Ιγκόρ, Μποναβεντούρα, Πουλγκάρ (78’ Αμραμπάτ), Καστροβίλι (26’ Ντάνκαν), Καγιεχόν, Βλάχοβιτς (81’ Κοκόριν), Γκονζάλες (46’ Σαπονάρα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ