Αλέγκρι – «Ήταν φυσιολογικό το ξέσπασμά μου, είμαι άνθρωπος»

Αλέγκρι – «Ήταν φυσιολογικό το ξέσπασμά μου, είμαι άνθρωπος»

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι πήρε θέση για το ξέσπασμά του μετά την ισοπαλία κόντρα στη Μίλαν, αναφέροντας πως είναι άνθρωπος και ήταν φυσιολογικό.

Ο προπονητής της Γιουβέντους, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, δήλωσε ότι το ξέσπασμά του, το οποίο κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός, μετά την ισοπαλία 1-1 με τη Μίλαν, είναι κάτι που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν και κάλεσε τους παίκτες του να αναλάβουν την ευθύνη τους για τα δεινά του συλλόγου.

Η ισοπαλία της Κυριακής άφησε τον σύλλογο του Τορίνο στην 18η θέση της βαθμολογίας, αφού δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη σε κάποιο από τα πρώτα τέσσερα ματς της τρέχουσας σεζόν στη Serie A, κάτι που δεν έχει συμβεί από την αγωνιστική περίοδο 1961-62.

Δημοσιεύτηκαν βίντεο με τον Αλέγκρι να εισβάλλει οργισμένος στη φυσούνα, με τα ιταλικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι ο προπονητής έστρεψε την οργή του στους παίκτες του στα αποδυτήρια και συγκεκριμένα στους παίκτες που χρησιμοποίησε ως αλλαγές εναντίον της Μίλαν.

«Είναι φυσιολογικό να έχω ένα ξέσπασμα μετά το παιχνίδι, καθώς είμαι άνθρωπος» δήλωσε ο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Σπέτσια.

«Όσοι βρίσκονται στον πάγκο πρέπει να είναι αποφασιστικοί όταν μπαίνουν στο παιχνίδι. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε να παίξουμε με 10 παίκτες. Είναι ένα αίσθημα σεβασμού για όσους βρίσκονται στον πάγκο, πώς πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όταν ήμουν νεότερος, πάντα μου έλεγαν ότι αυτό που έχει σημασία είναι αυτό που γίνεται στο γήπεδο».

Ο Αλέγκρι ανέλαβε την Γιουβέντους για δεύτερη φορά, θέλοντας να διώξει την απογοήτευση από την τέταρτη θέση που κατέλαβε η ομάδα στο πρωτάθλημα την περασμένη περίοδο, ύστερα από την κατάκτηση εννιά διαδοχικών τίτλων.

«Αν κάνεις τεχνικά λάθη στο ποδόσφαιρο, θα το πληρώσεις μακροπρόθεσμα» πρόσθεσε ο Αλέγκρι. «Μετά την ισοφάριση της Μίλαν, θα μπορούσαμε να χάσουμε και είχαμε την τύχη να μην χάσουμε. Η Σπέτσια είναι μια ομάδα που έχει νικήσει στη Βενετία (κόντρα στη Βενέτσια την Κυριακή) δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες και παίζοντας στο γήπεδό της δεν είναι ποτέ εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ