Φιορεντίνα – Ίντερ 1-3

Φιορεντίνα – Ίντερ 1-3

Η Ίντερ βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από τη Φιορεντίνα αλλά απάντησε με τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο κι έφυγε με μεγάλο διπλό (1-3) από το Αρτέμιο Φράνκι, σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Νίκη τετράδας για την Αταλάντα επί της Σασουόλο (2-1).

Ακάθεκτη συνεχίζει η Ίντερ την πορεία της για την υπεράσπιση του τίτλου στη Serie A. Οι «νερατζούρι» τα βρήκαν σκούρα στο «Αρτέμιο Φράνκι» καθώς η Φιορεντίνα πήρε νωρίς προβάδισμα στο σκορ, αλλά με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, πήραν τη νίκη με 3-1 και σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Σημαντικό αποτέλεσμα και για την Αταλάντα που επικράτησε με 2-1 της Σασουόλο κι έπιασε τετράδα.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα με τη Φιορεντίνα να φτάνει μια ανάσα από το γκολ με τη συμπλήρωση δέκα λεπτών αλλά ο Χαντάνοβιτς είπε «όχι» με τρομερή επέμβαση στον Βλάχοβιτς. Στο 23′ όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα όταν ο Γκονσάλες έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Σοτίλ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

H Φιορεντίναμ είχε την πρώτη καλά στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βλάχοβιτς να απειλεί με σουτ αλλά όλα ήρθαν τούμπα μέσα σε ένα τρίλεπτο. Στο 52′ ο Ντάρμιαν με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-1 και τρία λεπτά μετά ο Τζέκο με καρφωτή κεφαλιά από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1 για την Ίντερ. Ο Νίκο Γκονσάλες είδε δύο κίτρινες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και αποβλήθηκε στο 78′ με την Ίντερ να κυριαρχεί στη συνέχεια και να φτάνει και στο 3-1 με σκόρερ τον Πέρισιτς.

Φιορεντίνα: Ντραγκόφσκι, Μιλένκοβιτς, Νάστασιτς, Μπιράγκι, Μπενάσι (67’Οντριοθόλα), Μποναβεντούρα (84’Καγεχόν), Τορέιρα (67’Άμπραμπατ), Ντάνκαν (84’Κοκόριν), Σοτίλ (74’Σαπονάρα), Ν.Γκονσάλες, Βλάχοβιτς.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάρμιαν (66’Ντάμφρις), Μπαρέλα (70’Βεσίνο), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (83’Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς, Ντζέκο (70’Αλέξις Σάντες), Λαουτάρο (83’Ντιμάρκο).

Νίκη τετράδας η Αταλάντα

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα κόντρα στη Σασουόλο αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 και μπήκε στην τετράδα. Μόλις στο 3′ ο Γκόζενς με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 37′ ο Τζαπακόστα νίκησε τον Κοσνίλι για το 2-0. Στο 44′ η Σασουόλο μείωσε με ωραίο γκολ του Μπεράρντι σε 2-1, σκορ που ήταν και το τελικό.

Αταλάντα: Μουσό, Τολόι, Ντεμιράλ, Ντζιμσιτί, Τζαπακόστα (69’Μέλε), Κοπμέινερς, Ντε Ρουν, Γκόζενς (69’Πετσέλα), Μαλίνόφσκι (63’Ίλιτσιτς), Πεσίνα (84’Πάσαλιτς), Σαπάτα (84’Πίκολι).

Σασουόλο: Κονσίλι, Κυριακόπουλος, Φεράρι, Αϊχάν, Μουλντούρ, Φρατέζι (82’Λόπες), Μανιανέλι (60’Χαρουί), Μπογκά (60’Ρασπαντόρι), Τραορέ (67’Ντζούριτσιτς), Μπεράρντι, Ντεφρέλ (82’Σκαμάκα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ