Σπέτσια – Γιουβέντους 2-3 (vid)

Σπέτσια – Γιουβέντους 2-3 (vid)

Η Γιουβέντους έκανε την ανατροπή απέναντι στη Σπέτσια και επικράτησε με 3-2 εκτός έδρας, πετυχαίνοντας την πρώτη της νίκη στη φετινή Serie A.

Μετά από 5 αγωνιστικές, η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει την πρώτη της φετινή νίκη στη Serie A, επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας της Σπέτσια, και μάλιστα με ανατροπή. Έτσι, η ομάδα του Αλέγκρι έφτασε τους 5 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες από το ξεκίνημα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 28′ με τον Κεν, αλλά ο Γκιασί με τρομερό σουτ στο 33′ ισοφάρισε για τη Σπέτσια.

Ο Ντιμπάλα έχασε δύο καλές ευκαιρίες για τη Γιουβέντους στο 40′ και το 42′, ωστόσο οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αντιστέ με δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1 στο 50′, αλλά ο Κιέζα ισοφάρισε σε 2-2 στο 66′.

Η Γιουβέντους συνέχισε να πιέζει και τελικά έκανε την ανατροπή με τον Ντε Λιχτ να σκοράρει για το 2-3 στο 72′, δίνοντας το πρώτο φετινό τρίποντο στην ομάδα του.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Νικολάου, Μπαζτόνι, Αμιάν, Χριστόφ, Φερέρ, Ματζιόρε (85’ Σαλσίδο), Γκιασί, Βέρντε (77’ Μανάι), Μπουραμπιά (77’ Σαλά), Αντιστέ (77’ Ενζολά)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Μπονούτσι, Ντανίλο, Ντε Σίλιο, Ντε Λιχτ, Ραμπιό (67’ Μπερναρντέσκι), Μπεντανκούρ (46’ Λοκατέλι), ΜακΚένι, Ντιμπάλα, Κεν (59’ Μοράτα), Κιεζα (84’ Κουλουσέβσκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ