Σπαλ – Γιουβέντους 0-0

Σπαλ – Γιουβέντους 0-0

Η Σπαλ κατάφερε να βάλει «φρένο» στην Γιουβέντους υποχρεώνοντας την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε ισοπαλία (0-0) και η Νάπολι θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή. Οι μπιανκονέρι δεν ήταν καλοί απέναντι στην Σπαλ κι έτσι πέταξαν δύο βαθμούς, κόντρα σε μια ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή […]

Η Σπαλ κατάφερε να βάλει «φρένο» στην Γιουβέντους υποχρεώνοντας την πρωταθλήτρια Ιταλίας σε ισοπαλία (0-0) και η Νάπολι θα έχει την ευκαιρία να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή. Οι μπιανκονέρι δεν ήταν καλοί απέναντι στην Σπαλ κι έτσι πέταξαν δύο βαθμούς, κόντρα σε μια ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή της στην κατηγορία. Η Γιουβέντους έχει 75 βαθμούς και η Νάπολι ακολουθεί με 70. Οι παρτενοπέι φιλοξενούν το βράδυ της Κυριακής την Τζένοα και αν πάρουν την νίκη, τότε θα δώσουν νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Κανείς δεν περίμενε ότι η βέκια σινιόρα θα έκανε τόσο μεγάλη γκέλα σ΄ένα παιχνίδι που φαινομενικά ήταν πολύ εύκολο για την ομάδα του Τορίνο. Η Σπαλ κατάφερε όμως να κάνει την μεγάλη έκπληξη κι ενδεχομένως ο συγκεκριμένος βαθμός να αποδειχθεί υπερπολύτιμος, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ