Άνετα τη Σαμπντόρια η Νάπολι (0-4) – Πήρε βαθμό στο τέλος η Λάτσιο (1-1)

Άνετα τη Σαμπντόρια η Νάπολι (0-4) – Πήρε βαθμό στο τέλος η Λάτσιο (1-1)

Η Νάπολι είχε εύκολο βράδυ απέναντι στη Σαμπντόρια περνώντας με σκορ 0-4 από τη Γένοβα, ενώ η Τορίνο ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις από τη Λάτσιο (1-1).

Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Νάπολι πέρασε ένα εύκολο βράδυ απέναντι στη Σαμπντόρια, της οποίας και επικράτησε με σκορ 0-4 στη Γένοβα, ανεβαίνοντας στην κορυφή της Serie A.

To σκορ για τους Παρτενοπέι άνοιξε ο Όσιμεν μόλις στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, για να έρθει ο Φαμπιάν Ρουίθ στο 39′ και να σημειώσει το 0-2, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος, πέρασε ως αλλαγή ο Κώστας Μανωλάς, με τον Όσιμεν ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και τον Ζιελίνσκι να ολοκληρώνει τον θρίαμβο στο 59′ για το 0-4.

Ο Ιμόμπιλε γλίτωσε στο τέλος τη Λάτσιο

Στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, η Λάτσιο κατάφερε να πάρει τον «χρυσό» βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στην Τορίνο (1-1), χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Όλα έγιναν στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα, με τον Πιάτσα να δίνει το προβάδισμα στην «γκρανάτα» στο 76′ για το 1-0. Ωστόσο στις καθυστερήσεις, οι Λατσιάλοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Ιμόμπιλε να αναλαμβάνει την ευθύνη και να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ