Μαντσίνι – «Μπορεί η Νάπολι να είναι η αποκάλυψη της σεζόν»

Μαντσίνι – «Μπορεί η Νάπολι να είναι η αποκάλυψη της σεζόν»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για την εθνική Ιταλίας αλλά και τη Serie A, βλέποντας τη Νάπολι ως την αποκάλυψη της σεζόν

Ο αρχιτέκτονας της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρομπέρτο Μαντσίνι μίλησε για τα ερχόμενα παιχνίδια της Ιταλίας στο Nations League μετά το νικηφόρο EURO 2020, ενώ αναφέρθηκε και στη φετινή Serie A προβλέποντας ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα αλλά με τη Νάπολι να φαντάζει ως η αποκάλυψη της σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 56χρονος τεχνικός στην τηλεοπτική εκπομπή TGPoste:

«Χρειάζεται πάντα να κρατάμε κάποια γούρια, δεν μπορούμε να κάνουμε σαν τους Άγγλους που πριν τον τελικό είχαν κάνει ήδη τατουάζ με το Κύπελλο…

Το Nations League είναι σημαντικό τουρνουά και, παίζοντας στην Ιταλία, ελπίζουμε πως μπορούμε να το κατακτήσουμε. Έπειτα, τον Νοέμβριο θα έχουμε και τα δύο τελευταία παιχνίδια μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνουν στο Κατάρ το 2022.

Θα πρέπει πάνω από όλα να γνωρίζεις το υλικό που έχεις και έπειτα να δείχνεις εμπιστοσύνη στο τιμ με το οποίο δουλεύεις μαζί, που στην περίπτωσή μας είναι οι παίκτες.

Πιστεύω ότι στον αθλητισμό δύσκολα αποτυγχάνουν οι Ιταλοί και όταν υπάρχει πάθος, ακόμα και μέσα από δύσκολες στιγμές, πιστεύω ότι καταφέρνουμε πάντα να πετύχουμε το καλύτερο».

Όσον αφορά τη φετινή Serie A: «Πιστεύω ότι είναι λογικό να υπάρχει ισορροπία στην αρχή της σεζόν, πολλοί παίκτες έπαιξαν στο Euro και στο Copa America, οπότε δεν επέστρεψαν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Μπορεί να γίνει ένα πολύ ισορροπημένο πρωτάθλημα, με πολλές ομάδες να παλεύουν μέχρι το τέλος. Η αποκάλυψη; Μπορεί να είναι η Νάπολι. Άρχισε καλά, κατά τη γνώμη μου είναι δυνατή εδώ και αρκετό καιρό. Υπάρχει επίσης η Αταλάντα που εδώ και μερικά χρόνια είναι στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ