Μίλαν για κούπα με αύρα Μαλντίνι, 2-1 τη Σπέτσια (vids)

Μίλαν για κούπα με αύρα Μαλντίνι, 2-1 τη Σπέτσια (vids)

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι σκόραρε με τη φανέλα που δοξάστηκαν ο πατέρας και ο παππούς του και ο Ντίαθ έδωσε το διπλό στο φινάλε. Είχε ισοφαρίσει στο ενδιάμεσο ο Βέρντε.

Ο Τσέζαρε και ο Πάολο Μαλντίνι δοξάστηκαν και πανηγύρισαν τίτλους με τη Μίλαν. Τώρα ήρθε η σειρά της τρίτης γενιάς της οικογένειας, του Ντάνιελ να οδηγήσει τους «ροσονέρι» στην επικράτηση με 2-1 επί της Σπέτσια.

Ο Ντάνιελ Μαλντίνι άνοιξε το σκορ στο 58’ με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Καλουλού. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν προσωρινά στο 80’, όταν ο Βέρντε με σουτ εκτός περιοχής σκόραρε.

Ωστόσο, ο πρώην «κιτρινόμαυρος» δεν εμπόδισε τη Μίλαν, αφού στο 88’ ο Σάλεϊμέικερς με σέντρα από αριστερά βρήκε τον Ντίαθ και αυτός με πλασέ διαμόρφωσε το 1-2.

Με 16 βαθμούς σε έξι παιχνίδι, η Μίλαν ανέβηκε πρώτη προσωρινά, με ένα πόντο πάνω από τη Νάπολι που έχει ένα ματς λιγότερο.

ΣΠΕΤΣΙΑ: Ζουτ, Αμιάν, Χριστοφ, Μπαζτόνι, Νικολάου, Μπουραμπιά, Σάλα (65’ Βέρντε), Αντιστέ (65’ Μανάι), Ματζιόρε (65’ Φερέρ), Γκιασί (79’ Στρέλετς), Ενζολά

ΜΙΛΑΝ: Μενιάν, Καλουλού (72’ Καλάμπρια), Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Τονάλι, Κεσί (82’ Μπραΐμ Ντίαθ), Σαλεμάκερς, Μαλντίνι (59’ Μπενασέρ), Ρέμπιτς (46’ Λεάο), Ζιρού (46’ Πελέγκρι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ