Σάρι – «Έχω νιώσει μεγαλύτερη πίεση στη Serie C, από το Ρόμα-Λάτσιο»

Σάρι – «Έχω νιώσει μεγαλύτερη πίεση στη Serie C, από το Ρόμα-Λάτσιο»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για το ντέρμπι Ρόμα-Λάτσιο, με τον Ιταλό να αναφέρει πως έχει νιώσει μεγαλύτερη πίεση σε παιχνίδι της Serie C.

Το ντέρμπι της «αιώνιας πόλης» ανάμεσα σε Ρόμα και Λάτσιο πλησιάζει (26/9, 19:00) με τον τεχνικό των Λατσιάλι, Μαουρίτσιο Σάρι να μιλά για την αναμέτρηση.

Σε ερώτηση για το πόση πίεση υπάρχει, ο Ιταλός προπονητής ανέφερε πως έχει νιώσει μεγαλύτερη πίεση στον αγώνα Σανιοβανέσε-Λοντεβάρτσι για την Serie C, παρά για το «Derby della Capitale».

«Αυτό που τα ΜΜΕ θεωρούν πίεση, είναι λάθος σε σχέση με την πίεση που νιώθει ένας άνθρωπος. Εγώ προσωπικά ένιωσα μεγαλύτερη πίεση στον αγώνα Σανιοβανέσε-Λοντεβάρτσι για την Serie C όπου υπάρχει μία αντιπαλότητα αιώνων, μάλιστα υπήρχαν και νεκροί μετά τον πόλεμο» και πρόσθεσε:

«Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι το Ρόμα-Λάτσιο, από αυτά που σε κάνουν και νιώθεις… πεταλούδες στο στομάχι μου. Δεν είναι ένας φυσιολογικός αγώνας, αλλά νιώθω απόλαυση που θα είμαι κομμάτι του. Η Ρόμα είναι δυνατή ομάδα, θα παλέψουμε για την νίκη. Μικροί ακούγαμε το Ρόμα-Λάτσιο στο ραδιόφωνο και ονειρευόμασταν να παίζαμε σε αυτό. Τώρα ήμαστε εδώ οπότε ας παίξουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ