Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-2

Γιουβέντους – Σαμπντόρια 3-2

Η Γιουβέντους πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της Serie A επικρατώντας με 3-2 της Σαμπντόρια, με τον Ντιμπάλα να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Η Γιουβέντους επικράτησε 3-2 της Σαμπντόρια για την 6η αγωνιστική της Serie A, πετυχαίνοντας τη 2η φετινή της νίκη στο πρωτάθλημα.

Έτσι, οι «μπιανκονέρι» ανέβηκαν στην 9η θέση με 8 βαθμούς, ωστόσο υπάρχει ανησυχία στις τάξεις της ιταλικής ομάδας καθώς ο Πάολο Ντιμπάλα αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 10′ χάρη σε τρομερό σουτ του Ντιμπάλα από το ύψος της περιοχής, ο οποίος έκανε το 1-0.

Ο Αργεντίνος στη συνέχεια τραυματίστηκε και πέρασε εκτός παιχνιδιού, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να πετύχει το 2-0 με πέναλτι του Μπονούτσι στο 43′, με την Σαμπντόρια να μειώνει σε 2-1 με τον Γιοσίντα στο 44′.

Η ομάδα του Αλέγκρι πέτυχε το 3-1 με τον Λοκατέλι στο 57′, έχασε αρκετές ευκαιρίες, με τη Σαμπντόρια να σκοράρει στο 83′, με τον Καντρέβα να διαμορφώνει το τελικό 3-2.

Γιουβέντους: Περίν, Μπονούτσι, Nτε Λιχτ, Σάντρο, Κουαδράδο, Μπεντανκούρ, Λοκατέλι, Μπερναρντέσκι, Κιέζα, Ντιμπάλα, Μοράτα

Σαμπντόρια: Αουντέρο, Μπερεσίνσκι, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Μούρου, Ντεπάολι. Καντρέβα, Θόρσμπι, Έκνταλ, Καπούτο, Κουαλιαρέλα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ