Nάπολι – Κάλιαρι 2-0 – Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι

Nάπολι – Κάλιαρι 2-0 – Συνεχίζει ακάθεκτη η Νάπολι

Με γκολ των Οσιμέν και Ινσίνιε η Νάπολι επικράτησε της Κάλιαρι με 2-0 έκανε το 6Χ6 και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ούτε η Κάλιαρι δεν ήταν ικανή να σταματήσει το τρένο της Νάπολι. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε με 2-0, έκανε το 6Χ6 στην Serie A και παρέμεινε στην κουρυφή του πρωταθλήματος.

Βενέτσια, Τζένοα, Μπενεβέντο, Γιουβέντους, Ουντινέζε και τώρα Κάλιαρι. Οι Παρτονοπέι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωταθλήμα και βροντοφωνάζουν ότι πάνε για το Scudeto.

Μόλις το 11ο λεπτό, ο Οσιμέν άνοιξε το σκορ για την Νάπολι, με τον Νιγηριανό να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Συνολικά πέτυχε το 6ο του γκολ στα τελευαία τέσσερα παιχνίδια, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Παρτονοπέι.

Στο δεύτερο μέρος, η Νάπολι είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 57΄ ο Ινσίνιε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0, κλειδώνοντας την νίκη της ομάδας του, η οποία πραγματοποείει ένα από τα καλύτερα ξεκινήματα της ιστορίας της.

Νάπολι: Οσπίνα, Ρουί, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζιελίνσκι (69’ Λοσάνο), Ρουίθ (88’ Ντέμε), Ανγκισά, Ινσίνιε (77’ Ουνάς), Πολιτάνο (69’ Ελμάς), Οσιμέν (77’ Πετάνια)

Κάλιαρι: Κράνιο, Κάσερες, Γοδίν, Λυκογιάννης (85’ Περέιρο), Βαλούκιεβιτς (68’ Τσεπιτέλι), Στρόουτμαν (85’ Γκράσι), Τζάπα, Μαρίν, Ντεϊόλα (68’ Κεϊτά Μπαλντέ), Νάντες, Ζοάο Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ