«Μεγάλη Κυρία» στο Τορίνο η Γιουβέντους (1-0)

«Μεγάλη Κυρία» στο Τορίνο η Γιουβέντους (1-0)

Με γκολ του Λοκατέλι στο 86' η Βέκια Σινιόρα επικράτησε 1-0 στο τοπικό ντέρμπι της πόλης.

Η Γιουβέντους είναι το αφεντικό της πόλης, αφού επικράτησε 1-0 της Τορίνο στο τοπικό ντέρμπι. Μετά από αρκετά χρόνια το παιχνίδι είχε και βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες φιγουράρουν μέχρι τώρα στη μέση του βαθμολογικού πίνακα της Serie A.

Η Βέκια Σινιόρα είχε ανάγκη από τη νίκη, διότι προερχόταν από τρεις αγωνιστικές με στραβοπατήματα και τα σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από το σύνολο του Μάσιμο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους είχε τον έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά οι απανωτές γκέλες έκαναν βιαστικούς τους παίκτες της στην τελική προσπάθεια.

Το μοναδικό γκολ σκόραρε ο Λοκατέλι στο 86’, όταν ντρίμπλαρε έξω από την περιοχή και σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Κουλουσέβσκι στο 90’ σούταρε στο δοκάρι και έχασε την ευκαιρία για το 0-2.

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Άινα (65’ Ανσάλντι), Ροντρίγκες, Ζίμα, Μπρέμερ, Λούκιτς (65’ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Μπρέκαλο (84’ Ρινκόν), Σινγκό, Πόμπεγκα, Σανάμπρια (77’ Μπαζέλι)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Κιελίνι, Ντε Λιχτ, Λοκατέλι, ΜακΚένι, Ραμπιό, Μπερναρντέσκι (80’ Κουλουσέβσκι), Κεν (46’ Κουαδράδο), Κιέζα (89’ Κάιο Ζόρζε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ