Προσγειωμένος Πιόλι – «Να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας!»

Προσγειωμένος Πιόλι – «Να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας!»

Ο Στέφανο Πιόλι παρέμεινε προσγειωμένος μετά την εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στο Μπέργκαμο, λέγοντας πως η ομάδα του δεν πρέπει ακόμα να κοιτάει την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η Μίλαν έφυγε με μεγάλο διπλό από την έδρα της Αταλάντα για την 7η αγωνιστική της Serie A, επικρατώντας με 3-2 και παραμένοντας στο -2 από την κορυφή και τη Νάπολι.

Ο Στέφανο Πιόλι όμως δεν θέλει να ακούει μεγάλα λόγια και στάθηκε πιο πολύ στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από την Ατλέτικο Μαδρίτης και «ξέκοψε» τα όνειρα για κατάκτηση του Σκουντέτο.

«Είναι ωραίο να ακούς πως η Μίλαν είναι από τα φαβορί για το σκουντέτο, αλλά καλά θα κάνουμε να κοντρολάρουμε τον ενθουσιασμό μας.

Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται στην αντίδραση που δείχνουν ύστερα από άσχημα αποτελέσματα. Όλοι είδαν πως χάσαμε από την Ατλέτικο, παρ’ όλα αυτά βγάλαμε τρομερά αποθέματα και κερδίσαμε στο Μπέργκαμο. Το ίδιο πράξαμε μετά και την ήττα από τη Λίβερπουλ, πήγαμε στο Τορίνο και παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Γιουβέντους. Παρουσιάζουμε στοιχεία μιας ομάδας που έχει μέταλλο και χαρακτήρα, αλλά έχουμε μπροστά μας πολλά και μεγάλα παιχνίδια σε σημαντικές διοργανώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός τεχνικός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ