Ιμπραΐμοβιτς – «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός» (vid)

Ιμπραΐμοβιτς – «Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήμουν ένας κοινός κακοποιός» (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκλεισε χθες τα 40 του χρόνια και μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο επίσημο κανάλι της Μίλαν στο Youtube, για τη ζωή που θα έκανε αν δεν ήταν ποδοσφαιριστής.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς συνήθως «τραβά τα βλέμματα» με δηλώσεις του είτε για να αποθεώσει τον εαυτό του, είτε για να σχολιάσει κάτι στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Χθες όμως, που έκλεισε τα σαράντα του χρόνια, μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στο επίσημο κανάλι της Μίλαν στο Youtube για το παρελθόν του, δίνοντας περισσότερες λεπτομέρειες για τον άνθρωπο πίσω από τον παίκτη, παραδεχόμενος πως εάν δεν ήταν ποδοσφαιριστής θα τον περίμενε μια ζωή γεμάτη παρανομία στους δρόμους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υπάρχει πολύ από το γκέτο μέσα μου. Νομίζω ότι το γκέτο είναι κάτι που με χαρακτηρίζει ακόμα σαν άνθρωπο. Δεν είναι ότι βγαίνω έξω και περπατάω νομίζοντας ότι είμαι κουλ. Είμαι όπως είμαι επειδή μεγάλωσα σε αυτές τις περιοχές και για μένα ήταν ένας παράδεισος. Όπως λέω, ‘μπορείς να βγάλεις ένα αγόρι από το γκέτο αλλά δεν μπορείς να βγάλεις το γκέτο από ένα αγόρι’. Μερικές φορές είναι εμφανές ότι συμπεριφέρομαι σαν κάποιος από αυτές τις περιοχές, αλλά αυτός είμαι.

Σήμερα είμαι ο πιο ήσυχος Ζλάταν που υπήρξε ποτέ. Κάθε μια στο τόσο όμως, είμαι για λίγο ο παλιός Ζλάταν. Είμαι πιο έμπειρος από ποτέ και για αυτό συμπεριφέρομαι διαφορετικά, τόσο μέσα στο χορτάρι. όσο και εκτός. Δεν χρειάζεται πια να είμαι βιαστικός και να κάνω σαν τρελός πλέον.

Πιθανότατα να ήμουν ένας κοινός κακοποιός στο δρόμο αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής. Έχω πάρει τηλέφωνο πολλούς παλιούς μου φίλους και δεν έχω λάβει απάντηση. Δεν ξέρω καν αν ζουν πλέον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ