Κουλιμπαλί – «Με αποκάλεσαν γ@@@@@ πίθηκο» (pic)

Κουλιμπαλί – «Με αποκάλεσαν γ@@@@@ πίθηκο» (pic)

Φανερά εκνευρισμένος ήταν ο Καλιντού Κουλιμπαλί με τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε στο ματς της Νάπολι με τη Φιορεντίνα και ξέσπασε στο Instagram.

Στην Ιταλία οι ρατσιστικές επιθέσεις είναι συχνό φαινόμενο με ποδοσφαιριστές να δέχονται ύβρεις απλώς και μόνο επειδή έχουν διαφορετικό χρώμα δέρματος, με τον στόπερ της Νάοπολι Καλιντού Κουλιμπαλί να είναι το τελευταίο θύμα.

Στη νίκη των Παρτενοπέι με 1-2 επί της Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι», με την οποία η ομάδα του ιταλικού νότου διατήρησε το απόλυτο, κάνοντας 7/7 για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ο στόπερ από το Μάλι άκουσε τους οπαδούς των γηπεδούχων να τον αποκαλούν «γ@@@@@ πίθηκο» και όπως είναι απόλυτα λογικό ξέσπασε στο Instagram ζητώντας μέτρα για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

«»Γαμ@@@@ε πίθηκε»! Έτσι με αποκάλεσαν. Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν καμία σχέση με τον αθλητισμό. Θα πρέπει να ταυτοποιηθούν και να μείνουν μακριά από τα γήπεδα. Για πάντα».

Δεν περίμενε βέβαια μόνο το τέλος του αγώνα για να εκφραστεί, καθώς, ήδη την ώρα της αναμέτρησης, όταν άκουσε τις χυδαιότητες, απευθύνθηκε στους ανεγκέφαλους λέγοντας τους:

«Ελάτε εδώ να το πείτε μπροστά μου!».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ