Επική στιχομυθία Μουρίνιο – Σπαλέτι – «Σπαλέταρε, η Ρόμα θα σου σπάσει το αήττητο-Πρόσεχε, η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου»

Επική στιχομυθία Μουρίνιο – Σπαλέτι – «Σπαλέταρε, η Ρόμα θα σου σπάσει το αήττητο-Πρόσεχε, η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου»

Η απίστευτη στιχομυθία Σπαλέτι-Μουρίνιο για το «ραντεβού» στις 24 Οκτωβρίου στο Ολίμπικο.

Η Νάπολι έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά το πρωτάθλημα, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος, έχοντας το απόλυτο μετά από επτά αγωνιστικές. Από την άλλη, η Ρόμα βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά την νίκη της στο Ολίμπικο κόντρα στην Εμπολι.

Μετά την λήξη των αγώνων, Λουτσιάνο Σπαλέτι και Ζοσέ Μουρίνιο φιλοξενήθηκαν σε ζωντάνη εκπομπή του δικτύου «DAZN» και χάρισαν στους τηλεθεατές μια επική στιχομυθί

«Μεγάλε Σπαλέταρε. Μεγάλε. Τι γίνεται; Θα κερδίσετε όλα τα παιχνίδια; Κατά τη γνώμη μου, θα χάσετε στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο, με τον τεχνικό της Νάπολι να σηκώνει το γάντι και να απαντάει στον Πορτογάλο τεχνικό: «Ηρέμησε, είσαι επικίνδυνος και η πρόβλεψη θα γυρίσει εναντίον σου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες στο Ολίμπικο στις 24 Οκτωβρίου το πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ