Πως ο Μουρίνιο έπεισε τον Έιμπραχαμ να πάει στη Ρόμα

Πως ο Μουρίνιο έπεισε τον Έιμπραχαμ να πάει στη Ρόμα

Ο Τάμι Έιμπραχαμ αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον έπεισε να αφήσει την Τσέλσι και να πάει στη Ρόμα.

Ο Τάμι Έιμπραχαμ άφησε την Τσέλσι το φετινό καλοκαίρι και μετακόμισε σε μια άλλη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα. Ο Άγγλος επιθετικός έγινε κάτοικος Ρώμης για να αγωνιστεί με την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο και αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο ο Πορτογάλος τεχνικός τον έπεισε να φορέσει τη φανέλα των «Τζιαλορόσι».

«Μία ημέρα, το περασμένο καλοκαίρι, χτύπησε το τηλέφωνο. Απάντησα… Ήταν ο Μουρίνιο. Μου είπε: θέλεις να απολαύσεις λίγο ήλιο ή να μείνεις κάτω από τη βροχή;
Έπειτα, επέλεξα την Ρόμα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες μαζί του, έμαθα όσα είχα μάθει προηγουμένως σε όλη τη ζωή μου», ανέφερε αρχικά ο Έιμπραχαμ για να συνεχίσει.

«Εγώ ήθελα να μείνω σπίτι, στην Αγγλία, και να συνεχίσω να παίζω στην Premier League. Η πιο απλή επιλογή θα ήταν να μείνω και να κάθομαι στον πάγκο της Τσέλσι.

Κατάλαβα ότι έπρεπε να φύγω και να δοκιμάσω κάπου αλλού. Σίγουρα, υπήρχαν νεύρα εκείνη την περίοδο και να αλλάζεις χώρα φαντάζει ως μία επιλογή που θέλει θάρρος.

Όμως θα προέτρεπα νεαρούς Άγγλους ποδοσφαιριστές να το κάνουν. Θα τους έλεγα να μην το φοβηθούν. Μαθαίνεις έτσι τον εαυτό σου. Είναι δύσκολα, αλλά συνηθίζω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ