Τότι – «Όταν ξεκίνησα ήταν ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από αγάπη, τώρα είναι επιχείρηση»

Τότι – «Όταν ξεκίνησα ήταν ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από αγάπη, τώρα είναι επιχείρηση»

Ο Φραντσέσκο Τότι μίλησε για τα ρομαντικά χρόνια του ποδοσφαίρου και έκανε τη σύγκριση με το «σήμερα», τονίζοντας σήμερα είναι περισσότερο σαν μια επιχείρηση.

Ο θρύλος της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, που αφιέρωσε ολόκληρη την καριέρα του στους «τζιλαρόσι», μίλησε στην «Guardian» για τις διαφορές που έχει σήμερα το ποδόσφαιρο, συγκριτικά με την εποχή που αγωνιζόταν εκείνος, τονίζοντας ότι τότε υπήρχε αγάπη, ενώ τώρα είναι περισσότερο σαν μια επιχείρηση.

«Όταν ξεκίνησα ήταν ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από αγάπη. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε μια διαφορετική εποχή. Ήταν ένα ποδόσφαιρο φτιαγμένο από αγάπη και στοργή προς τους οπαδούς του. Έπαιξα 25 χρόνια για την ομάδα που υποστήριζα. Ήταν τόσο εύκολο για μένα να επιλέξω.

Είναι δύσκολο να το συγκρίνω με το σημερινό ποδόσφαιρο. Τώρα είναι δύσκολο, καθώς είναι περισσότερο μία επιχείρηση. Πηγαίνεις εκεί που σου δίνουν τα περισσότερα χρήματα και το καταλαβαίνω κι εγώ», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης το 2004:

«Φυσικά σκέφτηκα την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρξαν μέρες που ήμουν με το ένα παπούτσι στην Ισπανία και το άλλο στη Ρώμη, το παραδέχομαι. Τότε, όπως έχω πει πολλές φορές, η επιλογή του να μείνω σπίτι έγινε με την καρδιά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ