Με τατουάζ το σήμα της Μίλαν ο Ντοναρούμα

Με τατουάζ το σήμα της Μίλαν ο Ντοναρούμα

Μπορεί να έφυγε το καλοκαίρι από την Μίλαν για χάρη της Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα να «χτυπήσει» τατουάζ το έμβλημα των «ροσονέρι».

Την αγάπη του για την πρώην ομάδα του, την Μίλαν, έδειξε με τον πλέον έμπρακτο τρόπο ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, ο οποίος έκανε ημιμόνιμο τατουάζ στο χέρι του το σήμα των «ροσονέρι».

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από την ομάδα της καρδιάς του για λογαριασμό των Παριζιάνων, δηλώνοντας τότε πως ήταν η καλύτερη απόφαση που θα μπορούσε να είχε πάρει. Βέβαια μέχρι στιγμής αυτό διαψεύδεται καθώς ο 21χρονος πορτιέρο δεν λαμβάνει την εμπιστοσύνη που θα ήθελε από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Στον ημιτελικό μάλιστα της Ιταλίας με την Ισπανία για το Nations League, ο Ντοναρούμα υπερασπίστηκε την εστία της «Σκουάντρα Ατζούρα», αλλά δεν έτυχε και της καλύτερης υποδοχής από τους Μιλανέζους φιλάθλους, οι οποίοι όχι μόνο τον αποδοκίμασαν αλλά κρέμασαν και γιγαντιαίο πανό σε γέφυρα που έλεγε:

«Σκουπίδι Ντοναρούμα, δεν θα είσαι ποτέ ξανά ευπρόσδεκτος στο Μιλάνο».

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ότι δεν κρατάει καμία κακία στους οπαδούς της Μίλαν, καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ιταλικό κανάλι «Italia 1» τόνισε ότι πάντα θα τους αγαπά.

«Θέλω να πω κάτι σε όλους τους οπαδούς της Μίλαν. Πάντα θα τους αγαπώ και πάντα θα είμαι ροσονέρι», ήταν η ατάκα του.

Αυτό βέβαια που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση ήταν η απόφαση του «Τζίτζιο» να «χτυπήσει» ημιμόνιμο τατουάζ στο χέρι του με το σήμα της Μίλαν. Όταν ρωτήθηκε δε, στην εκπομπή «Le lene» αν θα το κάνει μόνιμο όταν επιστρέψει στο Παρίσι απάντησε αστειευόμενος: «Θα δούμε, θα δούμε…».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ