Μότζι – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν βγήκε στην επιφάνεια το Calciopolis»

Μότζι – «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω όταν βγήκε στην επιφάνεια το Calciopolis»

Ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι σε δηλώσεις τόνισε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει όταν ξέσπασε το σκάνδαλο «Calciopolis».

Ο πρώην παράγοντας της Γιουβέντους Λουτσιάνο Μότζι προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς ανέφερε ότι βρέθηκε μία ανάσα μακριά από την αυτοκτονία όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο «Calciopolis» το 2006.

Όταν το σκάνδαλο «Calciopolis» που σόκαρε ιταλικό ποδόσφαιρο είδε το φως της δημοσιότητας ο πρώην γενικός διευθυντής της Γιουβέντους βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς κρίθηκε ένοχος για δωροδοκία και απόπειρα χρηματισμού σε διαιτητές που διηύθυναν τα παιχνίδια της Γιουβέντους.

Σε ένα ντοκιμαντέρ του Νetflix ο Μότζι εξιστόρησε τις πρώτες στιγμές από το ξέσπασμα του σκανδάλου «Calciopolis» και αποκάλυψε πως δεχόταν αφόρητες πιέσεις από τα Μέσα Μαζικής ενημέρωσης της Ιταλίας ενώ είχε φτάσει στο σημείο να αυτοκτονήσει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λουτσιάνο Μότζι: 

«Είχα γίνει στόχος για όλους. Το σύστημα ξαφνικά δεν υπήρχε, μόνο εγώ έπρεπε να πληρώσω. Δεν ήμουν πλέον γαλήνιος και ντρεπόμουν να κυκλοφορήσω στους δρόμους, τότε σκέφτηκα πολλά πράγματα ακόμα και την αυτοκτονία. Πράγματι όταν τα νέα βγήκαν στην επιφάνεια σκέφτηκα να αυτοκτονήσω και να θέσω ένα οριστικό τέλος σε όλο αυτό. Μετά όμως χάρη στην πίστη μου στον Θεό, βρήκα τη δύναμη να συνεχίσω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ