Αλέγκρι – «Ο Μουρίνιο προσθέτει αξία στη Ρόμα και τη Serie A»

Αλέγκρι – «Ο Μουρίνιο προσθέτει αξία στη Ρόμα και τη Serie A»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για τον Ζοσέ Μουρίνιο, εν όψει της αναμέτρησης της Γιουβέντους και της Ρόμα.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δήλωσε ότι η προσοχή του βρίσκεται στην άνοδο της Γιουβέντους στη βαθμολογία της Serie A και όχι στον ανταγωνισμό του με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ενόψει της αυριανής συνάντησης με τη Ρόμα, στο στάδιο Allianz.

Οι δύο προπονητές έχουν «συγκρουστεί» αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της καριέρας τους.

Ο Αλέγκρι χαρακτήρισε τον 58χρονο «αξιολύπητο» στην ιταλική τηλεόραση το 2011, ενώ ο Μουρίνιο εκνεύρισε τους φίλους της Γιουβέντους, βάζοντας το χέρι του στο αυτί στο Τορίνο, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε ένα παιχνίδι Champions League εναντίον της ομάδας του Ιταλού προπονητή τον Νοέμβριο του 2018.

«Ο Μουρίνιο είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει πολλά και τον σέβομαι», δήλωσε ο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου.

«Είναι μέρος της προσωπικότητάς του ότι, κάθε τόσο, θα κάνει κάτι όπως έκανε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν από μερικά χρόνια. Δεν πρόκειται για σύγκρουση μεταξύ εμένα και του Μουρίνιο. Είμαι χαρούμενος που ένας κορυφαίος προπονητής σαν αυτόν είναι ξανά πίσω στην Ιταλία. Προσθέτει αξία στη Ρόμα και τη Serie A», είπε.

«Ο Μουρίνιο έδωσε χαρακτήρα στη Ρόμα, είναι μπροστά μας και πρέπει να πάρουμε βαθμούς, όπως και στα επόμενα επτά παιχνίδια, για να μην είμαστε μακριά από την κορυφή του πίνακα», πρόσθεσε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Ο 54χρονος Ιταλός προπονητής της Γιουβέντους, είπε ότι ο Αργεντινός επιθετικός Πάουλο Ντιμπάλα δεν θα είναι διαθέσιμος λόγω τραυματισμού για άλλες 7 έως 10 ημέρες, ενώ ο Αλβάρο Μοράτα επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά η διαθεσιμότητά του είναι αβέβαιη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ