Μαρότα – «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Τζέκο και Λουκάκου»

Μαρότα – «Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε Τζέκο και Λουκάκου»

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ Μπέμπε Μαρότα εξέφρασε την άποψη πως μέσα στο γήπεδο δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Έντιν Τζέκο, και τον Ρομέλου Λουκάκου.

Ο Ρομέλου Λουκάκου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Ίντερ την περασμένη χρονιά καθώς με τα 24 τέρματα τα οποία πέτυχε οδήγησε τους «νερατζούρι» στην κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από  11 χρόνια.

Όμως τα οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Ίντερ ανάγκασαν τους ανθρώπους της ομάδας να βγάλουν στο «σφυρί» τον Βέλγο φορ, ο οποίος επέστρεψε στην Τσέλσι τον περασμένο Αυγούστου έναντι 115 εκατ. ευρώ.

Το κενό του Λουκάκου κλήθηκε να καλύψει ο Έντιν Τζέκο ο οποίος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Ρόμα, με τον Βόσνιο μέχρι στιγμής να τα πηγαίνει περίφημα καθώς μετρά σε 11 εμφανίσεις 7 τέρματα.

Αυτό πιστεύει και ο ο εκτελεστικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα ο οποίος μιλώντας Corriere della Sera ανέφερε πως ο Τζέκο δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα αγωνιστικά σε σχέση με τον Βέλγο φορ της Τσέλσι:

«Ο Λουκάκου πωλήθηκε για 115 εκατ. ευρώ και πήραμε τον Τζέκο ελεύθερο. Στο γήπεδο δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά», τόνισε και πρόσθεσε: «Ο Λουκάκου πήγε στο Λονδίνο με διπλασιασμό συμβολαίου. Τέτοια νούμερα δεν μπορούν να υπάρξουν στην Ιταλία. Εμείς δεν θα μπορούσαμε σήμερα να αγοράσουμε για 75 εκατ. ευρώ τον Λουκάκου. Πρέπει να κάνουμε πιο μικρές επενδύσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ