Τορίνο – Τζένοα 3-2

Τορίνο – Τζένοα 3-2

Η Τορίνο επικράτησε με 3-2 της Τζένοα και πλησίασε και άλλο της θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους ο Σανάμπρια με ασίστ και γκολ.

Η Τορίνο επικράτησε της Τζένοα με 3-2 στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Serie A. Πρώτη νίκη για τους γηπεδούχους μετά από τέσσερις αγωνιστικές, έκτο σερί αρνητικό αποτέλεσμα για την Τζένοα.

Η ομάδα του Γιούριτς ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι και επέβαλε αμέσως τον ρυθμός της. Η Τορίνο είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να προηγηθεί,καθώς στο 14′ ο Σανάμπρια με εξαιρετική κεφαλιά νίκησε τον Σιρίγου για το 1-0 έπειτα από όμορφη σέντρα του Ανσάλντι.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κυριαρχούν και με την συμπλήρωση μισή ώρας αγώνα διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Σανάμπρια από εκτελεστής να γίνεται δημιουργός, και τον Πομπέγκα να γράφει το 2-0 με όμορφο αριστερό πλασέ εντός περιοχής.

Στην συνέχεια το σκηνικό δεν άλλαξε με την Τορίνο να ελέγχει το ματς, έχοντας διαστήματα με πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, με το 2-0 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.

Η Τορίνο ξεκίνησε το δεύτερο μέρος όπως και το πρώτο…με γκολ όμως το τέρμα του Λινέτι στο 59′ ακυρώθηκε ως φάουλ ύστερα από την χρήση του VAR.

Στο 70 η Τζένοα κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με σκόρερ τον Ντέστρο ο οποίος ήταν η μόνιμη απειλή κινδύνου για την άμυνα της Τορίνο. Στο 77′ ο Ντένις Πράτ έκανε όμορφα την κούρσα από δεξιά μπήκε στην περιοχή πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Γιόσιπ Μπρεκάλο ο οποίος εξ επαφής έγραψε το 3-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σιρίγου είπε όχι στον Μπουργκίνιο για το 4-1. Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το έκανε ο Καϊσέντο στο 81′ ο οποίος μετά από πάσα πάρε βάλε του Μάλλον έκανε το 3-2 σε ένα ξέφρενο τρίλεπτο.

Στο 87′ η Τζένοα άγγιξε την ισοφάριση, όμως η εκτέλεση φάουλ του Ροβέλα έγλυψε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του παιχνιδιού με την Τορίνο να παίρνει μια σημαντική νίκη, και την Τζένοα να παραμένει «κολλημένη» στην προτελευταία θέση της κατάταξης.

ΤΟΡΙΝΟ: Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Τζίτζι, Μπρέμερ, Μπουοντζιόρνο, Σίνγκο (59’Βοϊβόντα), Πομπέγκα, Λούκιτς, Ανσάλντι (72’Αΐνα), Λινέτι (59’Πρατ), Μπρέκαλο, Σανάμπρια (59’Μπελότι)

ΤΖΕΝΟΑ: Σιρίγκου, Γκιλιόνο (46’Καλόν), Κρίσιτο, Βάσκες, Καμπιάσο, Α.Τουρέ (46’Γκαλντάμες), Στουράρο (69’Μπεχράμι), Φαρές, Ροβέλα, Εκούμπαν (61’Καϊσέδο), Ντέστρο (80’Πάντεφ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ