Γύρισε ο Ζλάταν, στην κορυφή η Μίλαν (2-4)

Γύρισε ο Ζλάταν, στην κορυφή η Μίλαν (2-4)

Φοβερό ματς στη Μπολόνια.

Ο Ζλάταν επέστρεψε και η Μίλαν παρότι… φλέρταρε με την αυτοχειρία βρήκε τον τρόπο να περάσει από το μπλόκο της Μπολόνια (2-4) για την 9η αγωνιστική της Serie A. Όλα αυτά σε μια βραδιά που πάτησε κορυφή (25β) στην Serie A.

Οι Ροσονέρι με δύο μαγικά του 40χρονου Σουηδού επιθετικού – έβγαλε την ασίστ για τον Ραφαέλ Λεάο στο 16′ και χάρη σε αυτόν η μπάλα έφτασε στον Νταβίντε Καλάμπρια για το 2-0, πήραν προβάδισμα νίκης από νωρίς: Μόλις στο 35΄είχαν το ματς σε σκορ ασφαλείας. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Ήταν πως η Μπολόνια από το 20΄έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ανταμά Σουαμορό στο 20′.

Εκεί λοιπόν που όλοι έβλεπαν περίπατο; Τελικά η βραδιά είχε περιπέτεια. Στο 49′ ο Ιμπραχίμοβιτς ήταν μοιραίος για τη Μίλαν, σημειώνοντας αυτογκόλ, ενώ δύο λεπτά αργότερα, από μια υπέροχη αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Μούσα Μπάροου ισοφάρισε.

Η Μπολόνια όμως και να ήθελε κάτι παραπάνω δεν μπορούσε. Στο 58΄αποβλήθηκε και ο Ρομπέρτο Σοριάνο. Με εννέα παίκτες λοιπόν απέναντι σε έντεκα πόσες πιθανότητες να είχε; Τελικά ο Μπενασέρ με σουτ στο 84′ έκανε το 3-2. Και ο Ζλάταν σε μία αντεπίθεση στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο φετινό τέρμα του σε τρεις αγώνες στο πρωτάθλημα.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Τεατέ, Μεδέλ (87’ Ορζολίνι), Σουμαορό, Χίκεϊ (63’ Ντάικς), Ντε Σιλβέστρι, Σβάνμπεργκ, Ντομίνγκεθ (63’ Σκούτεν), Μπάροου (63’ Μπινκς), Σοριάνο, Αρναούτοβιτς (83’ Σανταντέρ)

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Μπάλο Τουρέ (85’ Καλλουλού), Κίερ, Τόμορι, Τονάλι (46’ Μπακαγιόκο), Μπενασέρ, Κρούνιτς (60’ Ζιρού), Λεάο, Καστιγιέχο (46’ Σαλεμάκερς), Ιμπραΐμοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ