Ίντερ – Γιουβέντους 1-1 (vid)

Ίντερ – Γιουβέντους 1-1 (vid)

Η Ίντερ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 89', αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να ισοφαρίσει (1-1) στο μεγάλο ντέρμπι του «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Ίντερ και Γιουβέντους αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1) στο «Τζουσέπε Μεάτσα» στο Derby d’Italia της 9ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι «νερατζούροι» προηγήθηκαν με γκολ του Τζέκο από νωρίς στο ματς, αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε πέναλτι του Ντιμπάλα στο 89′, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Έτσι, η Ίντερ βρίσκεται στην 3η θέση φτάνοντας τους 18 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αλέγκρι παρέμεινε αήττητη για 9ο ματς σε όλες τις διοργανώσεις και ανέβηκε στην 6η θέση έχοντας 15 βαθμούς.

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά της αναμέτρησης.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν δυνατά, χάνοντας ευκαιρίες με τους Μοράτα (7′), Σάντρο (7′) και Ντανίλο (12′), ωστόσο η Ίντερ ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα στο 17′, με τον Τζέκο να κάνει το 1-0.

Αυτό ήταν το 7ο γκολ του Βόσνιου επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα και μοιράζεται την πρώτη θέση των σκόρερ μαζί με τον Τσίρο Ιμόμπιλε.

Η Ίντερ ήταν καλύτερη στο ματς, έχασε ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη και το… πλήρωσε στο τέλος.

Στο 89′, ο Ντάμφρις ανέτρεψε τον Σάντρο μέσα στην περιοχή, ο διαιτητής είδε τη φάση στο VAR και έδωσε πέναλτι. Ο Ντιμπάλα ανέλαβε εύστοχα την εκτέλεση και έκανε το 1-1, χαρίζοντας τον βαθμό της ισοπαλίας στη Γιουβέντους.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι, Νταρμιάν, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (90’ Βεσίνο), Τσαλχάνογλου (61’ Γκαλιαρντίνι), Πέρισιτς (72’ Αλέξις Σάντσες), Λαουτάρο Μαρτίνες (72’ Ντάμφρις), Ντζέκο.

Γιουβέντους: Σέζνι, Ντανίλο, Σάντρο, Μπονούτσι, Κιελίνι, ΜακΚένι (83’ Αρτούρ), Λοκατέλι (83’ Κάιο Ζόρζε), Μπερναρντέσκι (18’ Μπαντανκούρ), Κουαδράδο (65’ Κιέζα), Μοράτα, Κουλουσέβσκι (65’ Ντιμπάλα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ