Μεγάλο διπλό για τη Σαρλενιτάνα στις καθυστερήσεις (1-2) – Γλίτωσε την Τζένοα στο τέλος ο Κρισίτο (1-1)

Μεγάλο διπλό για τη Σαρλενιτάνα στις καθυστερήσεις (1-2) – Γλίτωσε την Τζένοα στο τέλος ο Κρισίτο (1-1)

Η Σαρλενιτάνα πήρε μεγάλη νίκη με σκορ 2-1 στις καθυστερήσεις κόντρα στη Βενέτσια, ενώ η Τζένοα γλίτωσε την ήττα στο τέλος του ματς μένοντας στο 1-1 με την Σπέτσια.

Η Σαλερνιτάνα, που πριν από την έναρξη της 10ης αγωνιστικής της Serie A ήταν ουραγός στην κατάταξη, κατάφερε να εκμεταλλευτεί την αποβολή του Αμπάντου στο 67΄ και με ανατροπή πήρε τεράστιο «διπλό» στο «Πιερλουΐτζι Πέντσο» απέναντι στη Βενέτσια με 2-1.

Ο Αντρέα Σκιαβόνε πέρασε αλλαγή για τη Σαλερνιτάνα στο 66΄ και στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων έκρινε την αναμέτρηση με την Βενέτσια, χαρίζοντας στην ομάδα του τη 2η νίκη στο πρωτάθλημα, χάρις στην οποία -προς το παρόν- απομακρύνθηκε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, στο «Αλμπέρτο Πίκο» η Τζέονα με το πέναλτι του Κρισίτο πέντε λεπτά πριν από το 90΄ «έκλεψε» τον βαθμό από την Σπέτσια, αλλά να παραμείνει στη διακεκαυμένη ζώνη.

Το σκορ άνοιξε στο 66′ η Σπέτσια χάρη στο αυτογκόλ του Σαλβατόρε Σιρίγκου, ωστόσο οι Γενοβέζοι κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα και να πάρουν τον βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ