Μίλαν – Τορίνο 1-0 – Ζιρού και μόνη πρώτη στην κορυφή η Μίλαν

Μίλαν – Τορίνο 1-0 – Ζιρού και μόνη πρώτη στην κορυφή η Μίλαν

Με σκόρερ τον Ολιβιέ Ζιρού, η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Τορίνο στο Σαν Σίρο και ανέβηκε μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Την μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Μίλαν. Αν και η ομάδα του Στέφανο Πιόλι δυσκολεύτηκε κόντρα στη Τορίνο, επικράτησε με 1-0 και πλέον βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, στο +3 από την Νάπολι, η οποία έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Χρυσός σκόρερ για τους Ροσονέρι, ο Ολιβιέ Ζιρού, με τον Γάλλο επιθετικό να γράφει ιστορία, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης της Μίλαν που βρίσκει δίχτυα στα τρία πρώτα παιχνίδια του στο Σαν Σίρο.

Η Μίλαν ξεκίνησε δυνατά και βρήκε το γκολ νωρίς. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο πρώην παίκτης της Τσέλσι έκανε το 1-0, ενώ στο 45΄ ο Κρούνιτς έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να απλοποιήσει τα πράγματα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Τορίνο ανέβασε την απόδοση της και στο 53ο λεπτό ο Μπελότι έχασε την ευκαιρία, αλλά ο Ταταρουσάνου απέκρουσε σε κόρνερ, ενώ στο στο 76’ ο Ρουμάνος τερματοφύλακας έσωσε και το κοντινό σουτ του Σανάμπρια.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Τόμορι, Ρομανιόλι (46’ Κίερ), Καλουλού (46’ Ερναντές), Καλάμπρια, Κεσί, Τονάλι (65’ Μπακαγιόκο), Σαλεμάκερς, Κρούνιτς (66’ Μπενασέρ), Λεάο, Ζιρού (86’ Ιμπραΐμοβιτς).

ΤΟΡΙΝΟ: Σάβιτς, Μπουοντζιόρνο (46’ Ροντρίγκες), Άινα (80’ Τζάτζα), Σινγκό (75’ Βόιβοντα), Μπρέμερ, Ντζιντζί, Πόμπεγκα, Λούκιτς, Μπρέκαλο, Λινέτι (54’ Πρατ), Μπελότι (54’ Σανάμπρια)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ