Ολιβιέ Ζιρού – Σαν το παλιό καλό κρασί… (pics, vids)

Ολιβιέ Ζιρού – Σαν το παλιό καλό κρασί… (pics, vids)

Για ακόμη μία φορά ο Ολιβιέ Ζιρού ήταν εκεί για τη Μίλαν και έδειξε (ξανά) πως η ηλικία δεν παίζει κανέναν ρόλο...

«Καθάρισε» ο Ζιρού. «Τρίποντο» με Ζιρού. Πόσες φορές έχουμε ακούσει ή διαβάσει αυτές τις φράσεις τα τελευταία χρόνια; Πολλές. Είτε ο Γάλλος αγωνιζόταν στην Τσέλσι, είτε παλαιότερα στην Άρσεναλ.

Τι και αν πλέον είναι 35 ετών; Ο Ζιρού είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που αποδεικνύει πως όταν το… μυρίζεις και ξέρεις να δουλεύεις το σώμα σου, τότε όντως η ηλικία δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γάλλο επιθετικό, η Μίλαν επικράτησε με 1-0 της Τορίνο και ανέβηκε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της Serie A, με την ομάδα του Μιλάνου να κάνει όνειρα για… κούπα. Μία ακόμη φορά που ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, δίνει ένα πολύ μεγάλο γκολ στη Μίλαν.

Ο 35χρονος σκοράρει μεγάλα γκολ και δείχνει να έχει ήδη… κερδίσει τον Στέφανο Πιόλι και τους φιλάθλους της Μίλαν. Διότι, δεν ήταν μόνο χθες που ο Ζιρού ήταν ο πρωταγωνιστής της Μίλαν, καθώς σε έξι παιχνίδια στο πρωτάθλημα, έχει καταφέρει να σκοράρει τέσσερις φορές, έχοντας αγωνιστεί ως βασικός στα πέντε παιχνίδια.

Μάλιστα, ο Ζιρού έγινε μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Μίλαν από το 1995, που σκοράρει και στα τρία πρώτα του εντός έδρας παιχνίδια με τους «ροσονέρι», μετά τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Καθοριστικό ρόλο ωστόσο είχε και στο παιχνίδι με τη Βερόνα. Η Μίλαν είχε βρεθεί πίσω με 2-0 στο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο μέρος κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς και να πάρει το «τρίποντο», με τον Ζιρού να σκοράρει το γκολ της… αντεπίθεσης, μειώνοντας σε 2-1.

«Θέλω να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους. Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να σκοράρω σε εκτός έδρας παιχνίδι», δήλωσε αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Τορίνο ο Ζιρού. Αυτή τη στιγμή ο Πιόλι έχει στα χέρια του δύο… γέρους φορ. Δύο επιθετικούς ωστόσο που κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει, διότι και ο «Ίμπρα» και ο Ζιρού θα… τιμωρήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ