Σκότωσε στο 90’+5′ τη Γιουβέντους η Σασουόλο (1-2) – Σημαντικό διπλό για την Αταλάντα (1-3)

Σκότωσε στο 90’+5′ τη Γιουβέντους η Σασουόλο (1-2) – Σημαντικό διπλό για την Αταλάντα (1-3)

Χάρη σε γκολ του Λόπεζ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων η Σασουόλο επικράτησε με σκορ 2-1 της Γιουβέντους, ενώ η Αταλάντα πήρε σημαντικό διπλό κόντρα στην Σαμπντόρια.

Σε ένα τρομερό παιχνίδι η Σασουόλο κατάφερε να επικρατήσει της Γιουβέντους με σκορ 2-1, χάρη στο γκολ που σημείωσε ο Μαξίμ Λόπεζ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης, σοκάροντας τη «Μεγάλη Κυρία».

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε ο Φρατέζι λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44′) βάζοντας δύσκολα στους «μπιανκονέρι». Στη συνέχεια οι παίκτες του Μασιλιμιάνο Αλέγκρι έφτασαν στην ισοφάριση με τον ΜακΚένι στο 76′,.

Όμως ο Λόπεζ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη στην αναμέτρηση και έτσι στο 90’+5′ βρήκε δίχτυα, χαρίζοντας στην ομάδα του ένα πολύ μεγάλο διπλό.

Σαμπντόρια-Αταλάντα 1-3

Στη Γένοβα, μέχρι το 21ο λεπτό οι δύο ομάδες είχαν καταφέρει να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα τρεις φορές, αρχής γενομένης από τον Καπούτο στο 10′ που έδωσε το προβάδισμα στην Σαμπντόρια.

Από εκεί και πέρα όμως η Αταλάντα κυριάρχησε, καθώς στο 17ο λεπτό ο Άσκιλντσεν έκανε το 1-1 με αυτογκόλ, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Ντουβάν Ζαπάτα έκανε την ανατροπή για το 1-2.

Το τελικό 1-3 που ανέβασε τον δείκτη του σκορ για το σύνολο του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι σημείωσε ο Ίλιτσιτς στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Ουντινέζε-Βερόνα 1-1

Στο Φρίουλι η Ουντινέζε έμεινε στο ισόπαλο 1-1 απέναντι στη Βερόνα, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Το σκορ άνοιξε ο Ισάκ Σαξές μόλις στο 3ο λεπτό για την Ουντινέζε, ενώ το τελικό 1-1 στο 83΄ έκανε ο Μπαράκ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ