Ίντερ – Ουντινέζε 2-0 – «Καθάρισε» ο Κορέα για την Ίντερ

Ίντερ – Ουντινέζε 2-0 – «Καθάρισε» ο Κορέα για την Ίντερ

Με δύο γκολ του Χοακίν Κορέα, η Ίντερ έκανε το καθήκον της απέναντι στην Ουντινέζε και επικράτησε με 2-0.

Εύκολα και απλά… Μπορεί να ζορίστηκε περισσότερο από όσο περίμενε, ωστόσο η Ίντερ έκανε το καθήκον της και έφτασε στη νίκη (2-0) απέναντι στην Ουντινέζε στο «Τζουζέπε Μεάτσα» για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν ο Χοακίν Κορέα που σκόραρε και τα δύο γκολ των «νερατζούρι» οι οποίοι ανέβηκαν στους 24 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά τους από την πρώτη Νάπολι στους 4 βαθμούς, με τους «παρτενοπέι» ωστόσο να έχουν και ένα ματς λιγότερο.

Η Ίντερ μπήκε καλύτερα από το πρώτο λεπτό και επέβαλε τον ρυθμό της από πολύ νωρίς. Πρωταγωνιστής στις περισσότερες φάσεις για τους γηπεδούχους ήταν ο Νικολό Μπαρέλα ο οποίος ολοκλήρωσε το ημίχρονο με συνολικά επτά σουτ!

Η Ουντινέζε κατάφερε να κρατήσει το… μηδέν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να ανοίγουν το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος ωστόσο ανέλαβε ο Κορέα. Ο Αργεντινός επιθετικός άνοιξε το σκορ και έδωσε κεφάλι στην Ίντερ με ένα τρομερό γκολ στο 60ο λεπτό. Πήρε την μπάλα από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έγραψε το 1-0 με ένα εκπληκτικό τελείωμα.

Όπως έκανε και οχτώ λεπτά αργότερα. Ο Ντάμφρις έφυγε από τα δεξιά, γύρισε στον Κορέα και αυτός με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα της Ουντινέζε γράφοντας και το τελικό 2-0…

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ρανόκια, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα (80′ Σένσι), Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου (70′ Βιδάλ), Πέρισιτς (86′ Ντιμάρκο), Τζέκο (80′ Λαουτάρο), Κορέα (70′ Σάντσες)

Ουντινέζε (3-5-2): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Νούιτινκ, Καετάνο, Μολίνα (89′ Σόπι), Λάρσεν (70′ Ουντόντζι), Γιάγιαλο (58′ Γουάλας), Μακένγκο (70′ Αρσλάν), Περέιρα, Μπέτο, Σαξές (58′ Ντελοφέου)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ