Μουρίνιο – «Εάν μιλήσω θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εις βάρος»

Μουρίνιο – «Εάν μιλήσω θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εις βάρος»

O Ζοζέ Μορίνιο ήταν έξαλλος με την διαιτησία στο παιχνίδι της Ρόμα με την Μίλαν, καθώς θεωρεί πως δεν σέβονται την προσπάθεια της ομάδας του.

Η Ρόμα ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας από την Μίλαν και ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλος με την διαιτησία, αλλά και γενικότερα με την αντιμετώπιση, την οποία έχουν οι «τζιαλορόσι».

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του δεν ήθελε να αναφερθεί περαιτέρω στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς όπως είπε μπορεί να κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εις βάρος μου και δεν θα με αφήσουν την Κυριακή να είμαι στον πάγκο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοζέ Μουρίνιο: 

«Συγχαρητήρια στην Μίλαν, δεν θα πω κάτι άλλο. Εάν μιλήσω θα κινηθεί κάποια πειθαρχική διαδικασία εις βάρος μου και δεν θα με αφήσουν την Κυριακή να είμαι στον πάγκο. Με κάνει να θυμώνω η έλλειψη σεβασμού προς τους οπαδούς μας. Σε ένα παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι σε μία άξια ομάδα, δεν υπήρχε σεβασμός για τους ρομανίστι. Έκανα μεγάλη προσπάθεια για να πάρω όλους τους παίκτες μπροστά από τα αποδυτήριά μας και όχι μπροστά σε αυτά του διαιτητή, καταφέραμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας και να είμαστε ήρεμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ