Αλέγκρι – «Πετάξαμε έξι εβδομάδες καλής δουλειάς μέσα σε πέντε ημέρες»

Αλέγκρι – «Πετάξαμε έξι εβδομάδες καλής δουλειάς μέσα σε πέντε ημέρες»

Απογοητευμένος από τα αποτελέσματα της ομάδας του στα δύο τελευταία ματς είναι ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Η Γιουβέντους είναι θυμωμένη που «πέταξε» έξι εβδομάδες καλής δουλειάς σε λίγες μέρες, αλλά παραμένει επικεντρωμένη στην εξασφάλιση μιας θέσης για τη φάση των «16» του Champions League, νικώντας τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, όπως δήλωσε σήμερα ο προπονητής της, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Ο σύλλογος του Τορίνο υπέστη δύο συνεχόμενες ήττες στη Serie A, από τη Σασουόλο και τη Βερόνα, την Τετάρτη και το Σάββατο, υποχωρώντας στην 9η, 16 βαθμούς μακριά από την πρωτοπόρο Νάπολι.

«Είμαστε όλοι θυμωμένοι και λυπούμαστε, πετάξαμε ό,τι χτίσαμε για ενάμιση μήνα σε διάστημα πέντε ημερών», είπε ο Αλέγκρι σε συνέντευξη Τύπου.

Η Γιούβε απέτυχε να κερδίσει στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια, αλλά «απάντησε» με ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων πριν από τις πρόσφατες ήττες της. «Σηκωθήκαμε, αλλά μετά πέσαμε ξανά κάτω. Πρέπει να το σκεφτούμε», πρόσθεσε ο προπονητής. «Από τα 15 γκολ που έχουμε δεχθεί στο πρωτάθλημα, τα 11 από αυτά ήταν σε έξι αγώνες με ομάδες που, με όλο τον σεβασμό, βρίσκονται στο κάτω μισό του βαθμολογικού πίνακα».

Η Γιουβέντους πάντως έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια του 8ου ομίλου στο Champions League και θα εξασφαλίσει θέση στους «16» αν νικήσει τη Ζενίτ, αύριο (2/11) στο Τορίνο. «Η Ζενίτ είναι μια καλή ομάδα, με τεχνικούς παίκτες που σημειώνουν πολλά γκολ», είπε ο Αλέγκρι. «Το Champions League είναι δύσκολο, λίγες ομάδες έχουν την ευκαιρία να προκριθούν μόλις αύριο, οι όμιλοι είναι αρκετά ισορροπημένοι», συμπλήρωσε ο 54χρονος Ιταλός προπονητής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ