Ίντερ – Δίνει τον Έρικσεν για να πάρει τον Ονάνα

Ίντερ – Δίνει τον Έρικσεν για να πάρει τον Ονάνα

Η Ίντερ είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Κρίστιαν Έρικσεν στον Άγιαξ, προκειμένου να κάνει δικό της τον Αντρέ Ονάνα.

Ο Αντρέ Ονάνα θα αφήσει οριστικά τον Ιανουάριο την Ολλανδία και τον Αγιαξ και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία και στην Ιντερ. O τεχνικός διευθυντής του ολλανδικού συλλόγου, Μαρκ Οβερμαρς, παραδέχτηκε ότι ο 25χρονος διεθνής τερματοφύλακας από το Καμερούν θα παραχωρηθεί.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, αφού δεν ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι η συμφωνία με τη Λιόν, έχει προφορική συμφωνία για την υπογραφή τετραετούς συμβολαίου με τους «νερατζούρι», με στόχο να αποτελέσει το διάδοχο του Χαμίρ Χαντάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Ο Ονάνα υπέγραψε στον Αγιαξ το 2014 και από τότε είχε συνολικά στο ενεργητικό του 204 παιχνίδια με την ομάδα του Άμστερνταμ, το τελευταίο στις 31 Ιανουαρίου, λόγω τιμωρίας του για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Η τιμωρία του Ονάνα λήγει σήμερα και θα ενταχθεί ξανά στη διάθεση του Αγιαξ, αλλά τον Ιανουάριο θα φύγει για το Μιλάνο, με την Ιντερ να προτείνει στην ομάδα του Αμστερνταμ την ανταλλαγή του Κρίστιαν Ερικσεν με τον Αφρικανό γκολκίπερ.

Ο Δανός άσος δεν επιτρέπεται να παίξει στην Ιταλία αυτή τη σεζόν, ως αποτέλεσμα της καρδιακής ανακοπής που υπέστη στο Euro 2020, και θέλει να φορέσει τη φανέλα του Αγιαξ. Ο Δανός άσος υπέστη καρδιακή ανακοπή στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του εναρκτήριου αγώνα της χώρας του με τη Φινλανδία τον Ιούνιο και έλαβε σωτήρια θεραπεία στο γήπεδο.

Αργότερα του εμφυτεύθηκε απινιδωτής (ICD), ένας τύπος βηματοδότη που μπορεί να αποτρέψει θανατηφόρες καρδιακές ανακοπές κάνοντας ένα τράνταγμα για να αποκαταστήσει τον κανονικό καρδιακό ρυθμό. Η τεχνική επιστημονική επιτροπή της Ιταλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο Έρικσεν δεν θα επιτρέπεται να παίξει στην Ιταλία εάν δεν αφαιρεθεί η συσκευή ICD, έτσι η Ιντερ θέλει να «χρησιμοποιήσει» για να γλιτώσει το κόστος της απόκτησης του Ονάνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ