Μίλαν – Ίντερ 1-1 – Δεν άνοιξε το δώρο η Μίλαν…

Μίλαν – Ίντερ 1-1 – Δεν άνοιξε το δώρο η Μίλαν…

Σε ένα ντέρμπι με τα όλα του, Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο 1-1 στο «Σαν Σίρο», με τους «ροσονέρι» να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι τους στην κορυφή της Serie A και να αφήνουν ανεκμετάλλευτη την γκέλα της Νάπολι...

Derby della Madonnina! Με τα όλα του! Γκολ, αυτογκόλ, πέναλτι, δοκάρια, τα πάντα… όλα! Ωστόσο δεν είχε νικητή. Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Σαν Σίρο», Μίλαν και Ίντερ έμειναν στο 1-1 με τους «ροσονέρι» να χάνουν την ευκαιρία να ανέβουν μόνοι τους στην κορυφή και τους «νερατζούρι» να χάνουν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά τους από τις πρώτες της βαθμολογίας…

Τρομερός ο ρυθμός στο ντέρμπι, προηγήθηκε η Ίντερ με τον Τσαλχάνογλου, ισοφάρισε η Μίλαν με το αυτογκόλ του Ντε Φράι, έχασε πέναλτι ο Λαουτάρο. Δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την γκέλα της Νάπολι η ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

Στην πρώτη επίσκεψη της στην περιοχή του Ταταρουσάνου, η Ίντερ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ. Ο Κεσί έπαιξε με τη… φωτιά και το πλήρωσε, καθώς ο Τσαλχάνογλου κατάφερε να του «κλέψει» την μπάλα και να τον αναγκάσει να τον ανατρέψει μέσα στην περιοχή.

Ο Τούρκος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε στο 11ο λεπτό, σημειώνοντας το 1-0! Μάλιστα, πανηγύρισε κανονικά κόντρα στην πρώην του ομάδα, κάνοντας τη χαρακτηριστική κίνηση με τα αυτιά στους «ροσονέρι» φιλάθλους!

Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της Μίλαν που δεν άργησε να ισοφαρίσει. Ο Τόναλι έκανε την εκτέλεση του φάουλ από τα αριστερά και ο Ντε Φράι την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με το κεφάλι, γράφοντας το 1-1 στο 17ο λεπτό του ντέρμπι.

Οι «νερατζούρι» όμως έφτασαν και πάλι κοντά στο γκολ, χάρη σε ακόμα ένα λάθος της Μίλαν. Ο Τουρέ έκανε «άτσαλο» μαρκάρισμα στον Νταρμιάν μέσα στην περιοχή, δίνοντας έτσι στην Ίντερ την ευκαιρία να πάρει και πάλι κεφάλι στο σκορ από τα έντεκα βήματα.

Ο Λαουτάρο ωστόσο δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τα… χνάρια του Τσαλχάνογλου και είδε τον Ταταρουσάνου να πραγματοποιεί μία εκπληκτική επέμβαση, κρατώντας έτσι το 1-1 στο 25ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν ξανά κοντά στο γκολ, λίγο πριν από την ανάπαυλα, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Αρχικά, ο Μπαστόνι πέρασε τους πάντες από τα αριστερά, έβγαλε μέσα στην περιοχή στον Μπαρέλα ο οποίος είδε τον Τουρέ να τον σταματά πάνω στη γραμμή, ενώ στη συνέχεια ήταν η σειρά του Λαουτάρο να μην σκοράρει, με τον Αργεντινό να χάνει τεράστια ευκαιρία από κοντά.

Και στο δεύτερο ημίχρονο, ο Τσαλχάνογλου ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, αγγίζοντας μάλιστα το δεύτερο γκολ! Ο Πέρισιτς έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Τούρκος σούταρε με τη μία, ωστόσο το τελείωμα του κατέληξε δίπλα από την εστία του Ταταρουσάνου.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε καμία σχέση με τον πρώτο. Η Ίντερ πάντως είχε την πρωτοβουλία και έμοιαζε να έψαχνε τη νίκη και το «τρίποντο» περισσότερο από τη Μίλαν. Μάλιστα, έφτασε πάρα πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Βιντάλ είδε στο 71ο λεπτό τον Καλούλου να του σταματάει το πλασέ πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή!

Η Μίλαν είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Ιμπραϊμοβιτς και τον Σαλαμάκερς στο τέλος του παιχνιδιού, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες πήραν από έναν βαθμό.

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια, Κίερ, Τόμορι, Μπάλο Τουρέ (46’ Καλουλού), Κεσί, Τονάλι (71’ Μπενασέρ), Κρούνιτς (84’ Μπακαγιόκο), Μπραΐμ Ντίαθ (59’ Σαλεμάκερς), Λεάο (59’ Ρέμπιτς), Ιμπραΐμοβιτς  

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Μπαζτόνι (84’ Ντιμάρκο), Νταρμιάν (76’ Ντάμφρις), Μπαρέλα (68’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς, Τσαλχάνογλου, Ντζέκο (76’ Κορέα), Λαουτάρο Μαρτίνες (84’ Αλέξις Σάντσες).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ