Μίλαν – Προσβλητικό πανό των οπαδών για τον προκλητικό πανηγυρισμό του Τσαχάνογλου (pic, vid)

Μίλαν – Προσβλητικό πανό των οπαδών για τον προκλητικό πανηγυρισμό του Τσαχάνογλου (pic, vid)

Ο Χακάν Τσαχάνογλου πανηγύρισε με προκλητικό τρόπο το γκολ του απέναντι στη Μίλαν, και οι οπαδοί των «ροσονέρι» θέλησαν να απαντήσουν με προσβλητικό πανό σε κεντρικό δρόμο του Μιλάνου.

Ο Χακάν Τσαχάνογλου ύστερα από μια τετραετία, αποφάσισε να παραμέινει κάτοικος Μιλάνου όμως με διαφορετική φανέλα. Ο Τούρκος μέσος μεταγράφηκε το καλοκαίρι που μας πέρασε στην Ίντερ και από τι φαίνεται δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις… με την πρωήν Μίλαν.

Στο πρώτου ντέρμπι κόντα στη Μίλαν ο 27χρονος μεσοεπιθετικός σκόραρε από τα 11 μέτρα, και πανηγύρισε προκλητικά προς τη μερίδα των οπαδών της Μίλαν δέιχνοντας τα αυτιά του, ενώ δεν σταμάτησε εκεί καθώς μετά το τέλος του αγώνα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram «Είμαι ο Χακάν, είμαι η Ιντερ».

Φυσικά όλα αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από του «ροσονέρι» οι οποίοι κρέμασαν στην Γέφυρα του Ποντέλο στο Μιλάνο ένα πανό κατά του Τούρκου μεσοεπιθετικού, το οποίο έγραφε το εξής: «Θάρρος δεν είναι να αναλαμβάνεις να χτυπήσεις ένα πέναλτι μετά από 10 λεπτά αλλά να μένεις με τη γυναίκα σου αφού σε απάτησε. Άνθρωπος για σκ@τ@»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ