Βεντούρα – Αποσύρθηκε από τους πάγκους μετά από 37 χρόνια

Βεντούρα – Αποσύρθηκε από τους πάγκους μετά από 37 χρόνια

Ο 73χρονος τεχνικός Πιέρο Βεντούρα έριξε τίτλους τέλους στην μακρόχρονη προπονητική του καριέρα.

Έπειτα από αξιοσημείωτη προπονητική καριέρα ο Ιταλός τεχνικός Πιέρο Βεντούρα αποφάσισε να αποσυρθεί από του πάγκους μετά από 37 χρόνια παρουσίας στο πόστο του προπονητή. Ο Βεντούρα ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Βενέτσια αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας το  1994.

Επίσης έκατσε στο τιμόνι των Κάλιαρι, Σαμπντόρια, Ουντινέζε, Νάπολι, Βερόνα και Τορίνο. Τελευταίος σταθμός στην καριέρα του ήταν η Σαλερνιτάνα, από την οποία αποχώρησε τον Αύγουστο του 2020.

Μελανό σημείο στην καριέρα του ο αποκλεισμός από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 από τη Σουηδία, όταν κάθισε στο πάγκο της Εθνικής Ιταλίας από τις 19 Ιουλίου του 2016, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου του 2017.

«Αποφάσισα να σταματήσω, δεν θέλω να σκέφτομαι άλλο τον αγωνιστικό χώρο. Νομίζω πως έφτασε για μένα το πλήρωμα του χρόνου να αποσυρθώ μετά από 37 χρόνια στο ποδόσφαιρο με πολλές ικανοποιητικές και μερικές αρνητικές στιγμές. Εύχομαι κάθε επιτυχία στον Μαντσίνι και μετά την κορυφή της Ευρώπης να κατακτήσει και την κορυφή του κόσμου στο Κατάρ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τζαν Πιέρο Βεντούρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ