Τότι – «Το πρόβλημα στη Ρόμα δεν είναι ο Μουρίνιο»

Τότι – «Το πρόβλημα στη Ρόμα δεν είναι ο Μουρίνιο»

Ο Φραντσέσκο Τότι έσπευσε να στηρίξει και να αποθεώσει τον Πορτογάλο λέγοντας πως το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της Ρόμα, σε Serie A και Conference League, έχουν φέρει τον Ζοζέ Μουρίνιο στο στόχαστρο σκληρής κριτικής.

Ο Φραντσέσκο Τότι έσπευσε να στηρίξει και να αποθεώσει τον Πορτογάλο, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, πως το πρόβλημα της ομάδας δεν είναι ο Μουρίνιο.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Sky Italia, ο εμβληματικός ηγέτης της Ρόμα τόνισε: «Δεν είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο το πρόβλημα για την Ρόμα. Νομίζω πως αν λέμε πως ο Μουρίνιο είναι η αιτία που η ομάδα δεν πηγαίνει καλά τότε κάνουμε μέγα λάθος.

Εάν βάλουμε μαζί όλους τους προπονητές της Serie A δίπλα στον Πορτογάλο, δεν τον φθάνουν σε τίτλους και παραστάσεις. Μπορεί να συμβουλέψει τους πάντες. Η Ρόμα πρέπει να στηρίζεται αποκλειστικά σε αυτόν. Είναι ένας σπουδαίος προπονητής που έχει συνεχώς νέα κίνητρα. Ξέρει τι πρέπει να κάνει, τι πρέπει να πει στην ομάδα του. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και κοντά του»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ