Γιουβέντους – Θέλει να κάνει δικό της τον Βλάχοβιτς

Γιουβέντους – Θέλει να κάνει δικό της τον Βλάχοβιτς

Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Γιουβέντους είναι ο Σέρβος επιθετικός, Ντούσαν Βλάχοβιτς, με την Φιορεντίνα να αξιώνει ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατ. ευρώ.

Κίνηση ματ για την απόκτηση του ταλαντούχου Ντούσαν Βλάχοβιτς ετοιμάζει η Γιουβέντους στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος αποτελεί το next big thing της Φιορεντίνας στη γραμμή κρούσης, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των «μπιανκονέρι» και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος Σέρβος ζητάει περίπου 6 εκατ. ετησίως, με τους «βιόλα» να αξιώνουν ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατ. ευρώ. Βέβαια, η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν παίζει μόνη της για τον νεαρό σέντερ φορ, καθώς έχει μπει στο μάτι και άλλων πρωτοκλασάτων συλλόγων όπως η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ.

Οι φετινές επιδόσεις του Βλάχοβιτς με τη Φιορεντίνα είναι αξιομνημόνευτες, καθώς σε 12 αναμετρήσεις στη Serie A, μετράει οκτώ γκολ και 1 ασίστ. Με την Εθνική Σερβίας δε,  έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι του ώστε να προκριθεί η χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, σημειώνοντας 4 γκολ στην φάση των προκριματικών κόντρα σε Ιρλανδία, Λουξεμβούργο και Αζερμπαϊτζάν(σκόραρε δις).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ