Αλέγκρι – «Ήρθε η ώρα να δράσουμε, όχι να σκεφτόμαστε»

Αλέγκρι – «Ήρθε η ώρα να δράσουμε, όχι να σκεφτόμαστε»

Για την αναμέτρηση της Γιουβέντους κόντρα στη Λάτσιο μίλησε ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει πως πλέον έχει έρθει η ώρα για δράση και όχι για σκέψεις.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι προέτρεψε τη Γιουβέντους να… «μιλήσει» στον αγωνιστικό χώρο στη Ρώμη, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Λάτσιο, σε μια σημαντική σύγκρουση για την κούρσα της πρώτης τετράδας της Serie A.

Ο σύλλογος του Τορίνο τερμάτισε ένα σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη, επικρατώντας της Φιορεντίνα, πριν από τη διεθνή διακοπή.

Ωστόσο, ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν τον άφησε όγδοο μετά από 12 αγώνες, τρεις βαθμούς πίσω από την -5η- Λάτσιο (14 βαθμοί) μακριά από την κορυφή , όπου βρίσκονται Νάπολι και Μίλαν.

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να ενεργούμε, όχι να σκεφτόμαστε. Έχουμε μείνει πίσω στον πίνακα, τέσσερις βαθμούς από την τέταρτη θέση και οι κουβέντες δεν είναι χρήσιμες σε κανέναν», είπε ο Αλέγκρι σήμερα σε συνέντευξη Τύπου.

«Πρέπει απλώς να κοιτάξουμε να βελτιωνόμαστε αργά αλλά σταθερά στην επίθεση και στην άμυνα, καθώς και στη θέση μας στο πρωτάθλημα».

Ο Αλέγκρι επιβεβαίωσε ότι ο επιθετικός Πάουλο Ντιμπάλα είναι αμφίβολος καθώς είναι τραυματίας στη γάμπα, ενώ ο Άαρον Ράμσεϊ υπέστη επίσης χτύπημα.

Ο Αλέγκρι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον προπονητή της Λάτσιο, Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος οδήγησε τη Γιούβε στον τελευταίο της τίτλο στη Serie A το 2019-20. Ο Σάρι απολύθηκε μετά τον αποκλεισμό από την Λιόν στους «16» του Champions League.

«Ο Μαουρίτσιο είναι ένας φανταστικός προπονητής που κέρδισε ένα πρωτάθλημα εδώ», είπε ο Αλέγκρι.
«Σε σύγκριση με πριν από δύο χρόνια, αυτή η ομάδα έχει αλλάξει. Θα είναι ένας σπουδαίος αγώνας ανάμεσα σε δύο ομάδες που αιωρούνται λίγο έξω από την πρώτη τετράδα», πρόσθεσε.

«Θα είναι δύσκολο, είναι το πρώτο παιχνίδι μετά την ανάπαυλα, οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά γρήγορα. Έχουμε πολλά σημαντικά ματς μπροστά μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ