Λάτσιο – Γιουβέντους 0-2

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-2

Χάρη σε δύο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Λεονάρντο Μπονούτσι, η Γιουβέντους πήρε τη νίκη με σκορ 2-0 κόντρα στη Λάτσιο, πιάνοντάς τη στη βαθμολογία.

Δύο γκολ του Λεονάρντο Μπονούτσι, από ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, έφταναν και… περίσσευαν στη Γιουβέντους που πέρασε από το «Ολίμπικο», επικρατώντας με σκορ 2-0 της Λάτσιο στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A.

Με αυτήν τους τη νίκη, οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έφτασαν τους 21 βαθμούς και την 6η θέση, πιάνοντας τους αποψινούς τους αντιπάλους που κι εκείνοι βρίσκονται στους 21, όντας πλέον 5οι και απέχοντας τέσσερις πόντους από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Λάτσιο ήταν καλύτερη, έχοντας τόσο την κατοχή της μπάλας, όσο και τις περισσότερες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, κάτι που τελικά κατάφερε η «Μεγάλη Κυρία» χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο Μπονούτσι στο 23ο λεπτό του ματς, για το 0-1 που ήταν και το σκορ στην ανάπαυλα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, η Γιουβέντους ήταν εμφανώς πιο βελτιωμένη, αφήνοντας την μπάλα στους Λατσιάλι, που δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν και έβρισκαν χώρους στις αντεπιθέσεις για να κυνηγήσουν ένα δεύτερο τέρμα. Το γκολ ήρθε όμως και πάλι από την άσπρη βούλα, με τον Μπονούτσι στο 83′ να κάνει το… 2/2 και να χαρίζει τη νίκη στην ομάδα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ