Φιορεντίνα – Μίλαν 4-3 – Στάση Αρτέμιο Φράνκι για τη Μίλαν

Φιορεντίνα – Μίλαν 4-3 – Στάση Αρτέμιο Φράνκι για τη Μίλαν

Η εξαιρετική Φιορεντίνα υποχρέωσε την Μίλαν στην πρώτη της φετινή ήττα (4-3) στο πρωτάθλημα και έδωσε την ευκαιρία στην Νάπολι να περάσει μόνη πρώτη στην βαθμολογία.

Δώρο της Φιορεντίνα στην Νάπολι. Οι Βιόλα πραγματοποιήσαν εξαιρετική εμφάνιση, έσπασαν το αήττητο της Μίλαν, καθώς επικράτησαν με 4-3 και έδωσαν την ευκαιρία στους Παρτονοπέι να περάσουν μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή από την αρχή της αναμέτρησης. Αυτή η υπεροχή καρποφόρησε μόλις στο 15ο λεπτό, με τον Ντάνκαν να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Ταταρουσάνου. Από εκεί και πέρα, η Φιορεντίνα συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα. Λίγο πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ξαναχτύπησε για δεύτερη φορά. Αυτή την φορά, ο Σαπονάρα μετά από δημιουργία του Βλάχοβιτς έκανε το 2-0, βάζοντας στερεές βάσεις για την νίκη.

H oμάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο συνέχισε με το πόδι στο γκάζι και στο δεύτερο μέρος. Στο 60΄ ο Βλάχοβιτς διαμόρφωσε το 3-0, αλλά κάπου εκεί η Μίλαν προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση της. Με δυο γκολ του Ζλάταν μέσα σε 7 λεπτά, οι Ροσόνερι μπήκαν και πάλι στην διεκδίκηση του παιχνιδιού.

Παρά την επιστροφή της Μίλαν, η Φιορεντίνα δεν πανικοβλήθηκε. Εχοντας την κατοχή της μπάλας, δεν κινδύνεψε καθόλου από την ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Μάλιστα στο 85΄ ο Γκονζάλες έκλεψε από τον Ερναντές κι έδωσε στον Βλάχοβιτς που πλάσαρε για το 4-2, ενώ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού το αυτογκόλ του Βενούτι διαμόρφωσε το τελικό 4-3.

 

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Τεράτσιανο, Ιγκόρ, Μπιράγκι, Βενούτι, Οντριοθόλα, Τορέιρα Ντάνκαν (90+3’ Μαλέχ), Μποναβεντούρα (69’ Καστροβίλι), Σαπονάρα, Καγιεχόν (69’ Νίκο Γκονζάλες), Βλάχοβιτς

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Ερναντές, Γκάμπιε, Καλουλού (57’ Φλορέντσι), Κίερ, Κεσί, Σαλεμάκερς (57’ Ζιρού), Τονάλι (74’ Μπενασέρ), Λεάο (80’ Κρούνιτς), Μπραΐμ Ντίαθ (57’ Μεσίας), Ιμπραΐμοβιτς

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ