Ιντζάγκι – «Στα μεγάλα ματς πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Ιντζάγκι – «Στα μεγάλα ματς πρέπει να κάνουμε περισσότερα»

Περισσότερα ζητάει από τους ποδοσφαιριστές του ο Σιμόνε Ιντζάγκι εν όψει της αποψινής αναμέτρησης με τη Νάπολι.

Η αποψινή αναμέτρηση της Ίντερ με την πρωτοπόρο της Serie A, Νάπολι, δεν είναι αποφασιστική για την πρωταθλήτρια Ιταλίας, όπως είπε σήμερα ο προπονητής των «νερτζούρι» Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά παραδέχτηκε ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί στα μεγάλα παιχνίδια.

Η ομάδα του Ιντζάγκι είναι αυτή τη στιγμή τρίτη στη βαθμολογία, επτά βαθμούς πίσω από τις αήττητες και ισόβαθμες Νάπολι και Μίλαν.

«Δεν είναι καθοριστικό, αλλά πολύ σημαντικό, όπως ήταν και κόντρα στη Μίλαν», είπε ο Ιντζάγκι σε συνέντευξη Τύπου.

«Έχουμε δύο λιγότερους βαθμούς από πέρυσι στο πρωτάθλημα και έχουμε παίξει περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Μίλαν και η Νάπολι δίνουν ένα ρυθμό που δεν έχουμε δει τα τελευταία 40 χρόνια», συμπλήρωσε.

Η ομάδα του Ιντζάγκι έχει δυσκολευτεί σε μεγάλα ματς μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει καμία από τις μάχες με ομάδες που τερμάτισαν στην πρώτη επτάδα την περασμένη σεζόν, φέρνοντας ισοπαλίες με Αταλάντα, Γιουβέντους και Μίλαν και χάνοντας από τη Λάτσιο στη μοναδική τους ήττα στη σεζόν μέχρι στιγμής.

«Ξέρουμε ότι αξίζαμε περισσότερα απέναντι στη Γιουβέντους, την Αταλάντα και τη Μίλαν, αλλά πήραμε τρεις ισοπαλίες. Πρέπει να κάνουμε περισσότερα στα μεγάλα παιχνίδια, ξεκινώντας από αύριο», είπε ο Ιντζάγκι, προσθέτοντας: «Μας λείπει λίγο το κάτι παραπάνω, γιατί στατιστικά είμαστε σε καλή θέση. Αξίζαμε περισσότερα στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά σαφώς, πρέπει να κάνουμε περισσότερα.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ