Σασουόλο – Κάλιαρι 2-2 : «Βροχή» από γκολ στο… ελληνικό ντέρμπι του Mapei Stadium

Σασουόλο – Κάλιαρι 2-2 : «Βροχή» από γκολ στο… ελληνικό ντέρμπι του Mapei Stadium

Σασουόλο και Κάλιαρι προσέφεραν ωραίο θέαμα στο Mapei Stadium, με την... μπίλια να κάθεται στην ισοπαλία. Τόσο ο Γιώργος Κυριακόπουλος, όσο και ο Μπάμπης Λυκογιάννης, αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση.

Συναρπαστικό ματς στο Mapei Stadium, με την Σασουόλο του Γιώργου Κυριακόπουλου να φιλοξενεί την Κάλιαρι του Μπάμπη Λυκογιάννη για την 13η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Βεβαίως, το ισόπαλο 2-2, δεν άφησε ικανοποιημένη καμία ομάδα, καθώς οι μεν γηπεδούχοι έμειναν μακριά από το τρίποντο για τρίτο σερί ματς, ενώ οι φιλοξενούμενοι αγνοούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο σύλλογος της Σαρδηνίας παρέμεινε στην ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Σασουόλο βρίσκεται στην 12η θέση.

Στο 37ο λεπτό, η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με τον Σκαμάκα να αξιοποιεί ωραία ασίστ του Μπεράρντι και να ανοίγει το σκορ. Στο 40′ ήρθε η απάντηση της Κάλιαρι όταν ο Ναντές πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Ρασπαντόρι, έβγαλε τη σέντρα και ο Κεϊτά Μπαλντέ, με ανάποδο ψαλιδάκι, έκανε το 1-1.

Στο 51′ ο Λυκογιάννης ανέτρεψε τον Φρατέσι, ο ρέφερι έδωσε πέναλτι υπέρ της Σασουόλο και ο Μπεράρντι έκανε το 2-1 στο 51ο λεπτό. Όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Φρατέσι ανέτρεψε τον Ζοάο Πέδρο. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε σε 2-2.

Παρά τις χαμένες ευκαιρίες των δυο ομάδων, το 2-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Τόλιαν, Αϊχάν, Φεράρι, Ροτζέριο (85′ Κυριακόπουλος), Φρατέσι, Λόπες, Τραορέ (85′ Ενρίκε), Μπεράρντι, Σκαμάκα (74′ Ντεφρέλ), Ρασπαντόρι (90′ Μούλντουρ)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Ζάπα (78′ Κάσερες), Τσεπιτέλι, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μπελανόβα, Γκράσι (78′ Ντεϊόλα), Μαρίν (84’Ολίβα), Ναντές, Κεϊτά Μπαλντέ (84′ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ