«Πλήγμα» στη Νάπολι με Οσιμέν, χειρουργήθηκε και επιστρέφει τον Φεβρουάριο

«Πλήγμα» στη Νάπολι με Οσιμέν, χειρουργήθηκε και επιστρέφει τον Φεβρουάριο

Ο Νιγηριανός επιθετικός της Νάπολι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους τρεις μήνες.

Άσχημα είναι τα μαντάτα στο στρατόπεδο της Νάπολι, καθώς ο Βίκτορ Οσιμέν αποκόμισε σοβαρό τραυματισμό στο ντέρμπι κόντρα στην Ίντερ και θα μείνει στα «πιτς» για τους επόμενους τρεις μήνες. Ο Νιγηριανός επιθετικός υποβλήθηκε σήμερα σε χειρουργική επέμβαση ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα του, και η επιστροφή του αναμένεται τον Φεβρουάριο.

Όπως έκαναν γνωστό με ανακοίνωση τους οι «παρτενοπέι» ο 22χρονος επιθετικός έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα της κόγχης και του αριστερού ζυγωματικού.

Φυσικά πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια για την πρωτοπόρο του Ιταλικού πρωταθλήματος, καθώς ο Οσιμέν αποτελεί το μεγάλο αστέρι της επιθετικής της γραμμής και ο κορυφαίος της σκόρερ. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι πλέον καλείται να βρει την λύση στο σκοράρισμα της ομάδας του, ενώ δεν αποκλείεται οι «Ναπολιτάνοι» να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου για τον αντικαταστάτη του Νιγηριανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ