Διέξοδος το 1.93

Διέξοδος το 1.93

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από Serie A και Championship.

Serie A, Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (21:45): Επτά φορές έχει υποδεχτεί τη Σαλερνιτάνα η Κάλιαρι και δεν έχει χάσει ποτέ στη Σαρδηνία. Μετράει, για την ακρίβεια, 4 νίκες και 3 ισοπαλίες. Τελευταία φορά που κοντραρίστηκαν, ήταν το 2015-16, στη Serie B’, με την Κάλιαρι να «καθαρίζει» με 3-0. Τώρα, όμως, καμία δεν έχει μπει καλά. Και είναι ένα ματς πολύ ιδιαίτερο. Και… εξάποντο. Και κερδίζεις και αφήνεις από κάτω τον αντίπαλό σου, όσο νωρίς και να είναι. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν ένα βήμα πιο μπροστά τους γηπεδούχους. Βέβαια, ξέρουμε ότι στο στοίχημα αυτό τις περισσότερες φορές δεν «λέει» κάτι.

Έβγαλε αντίδραση με τη Σασουόλο η Κάλιαρι και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό. Νωρίτερα, είχε ηττηθεί 2-1 από την Αταλάντα. Δεν την ευνοεί και το πρόγραμμα, υπό την έννοια πως είχε συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια. Το πιο «εύκολο» ήταν αυτό με τη Μπολόνια (ήττα με 2-0) ακριβώς πιο πριν, ενώ προηγήθηκαν το 2-1 εντός από τη Ρόμα και το εκτός 3-0 από τη Φιορεντίνα. Νωρίτερα, βρίσκουμε τη μοναδική της νίκη, εντός με 3-1 τη Σαμπντόρια, στις 17/10. Έχει 7 βαθμούς με 1-4-8 και 15-28 τέρματα και ισοβαθμεί στην τελευταία θέση με την τωρινή της αντίπαλο. Κερδίζει και παίρνει ανάσα. Χάνει και μπλέκει ακόμη περισσότερο. Έχει μεγαλύτερη ποιότητα, έχει και εμπειρία. Αρκούν για να πάρει ένα ματς κρίσιμο; Δεν υπάρχει ως τώρα παιχνίδι που να έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό! Ούτε ένα! Την ίδια ώρα, έχει σκοράρει στα 9!

Η Σαλερνιτάνα έδειξε σπουδαίο πρόσωπο απέναντι στη Σαμπντόρια, αλλά τι να το κάνεις όταν δεν παίρνεις κάτι (2-0). Παρουσίασε πολύ καλή εικόνα και αδικείται από το τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, εμάς δεν μας ενδιαφέρει και τόσο, μιας και μας είχε πληρώσει σε εκείνο το ματς. Κάπως έτσι, έφτασε τις 3 σερί ήττες. Οι μοναδικές νίκες που έχει κάνει είναι το 2-1 εκτός με τη Βενέτσια και το 1-0 εντός με την Τζένοα. Στην επιστροφή της στη Serie A’ μετά από 22 χρόνια, αυτό με την Τζένοα είναι το μοναδικό φετινό της παιχνίδι με μηδέν παθητικό.

Serie A, Κάλιαρι – Σαλερνιτάνα (21:45): Είναι στα κάτω τους και οι δύο. Και το ότι δεν κερδίζουν ενώ παλεύουν για την παραμονή, είναι λογικό να τους ρίχνει και ψυχολογικά. Τώρα, όμως, στη Σαρδηνία όλα είναι αλλιώς. Έτσι θέλουμε να πιστεύουμε. Και θα ποντάρω στην εμπειρία της Κάλιαρι. Πάμε στοίχημα με τον «άσο» στο 1.95 (Stoiximan). Επίσης, με βάση την αμυντική τους λειτουργία και εικόνα, δεν θεωρώ απίθανο να ανοίξει. Μένουμε στο σημείο εμείς…

Μάθε τα πάντα για το στοίχημα

Championship, Γουέστ Μπρομ – Νότιγχαμ Φόρεστ (22:00): Η μία, μπήκε καλά αλλά έχει 4 ήττες σε 9 αγώνες. Η άλλη, μπήκε με το αριστερό και το τελευταίο διάστημα δείχνει ανεβασμένη.  Τα προγνωστικά στοιχήματος, πάντως, δίνουν ένα βήμα πιο μπροστά τη Γουέστ Μπρομ. Ο «άσος», για την ακρίβεια, προσφέρεται στο 1.70. Πάντως, αν σας ενδιαφέρει για το στοίχημα, η παράδοση με γηπεδούχο τη Γουέστ Μπρομ είναι σχετικά μοιρασμένη. Έχει μόνο δύο νίκες παραπάνω: 15-10-13. Πρόπερσι, το αντίστοιχο παιχνίδι έμεινε στο 2-2.

Όπως προαναφέραμε, η Γουέστ Μπρομ μπήκε εντυπωσιακά στη σεζόν, αλλά το τελευταίο δίμηνο έχει κάνει μία κοιλιά. Για την ακρίβεια, έχει κάνει 4 ήττες στα τελευταία 9 παιχνίδια και δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία. Έφερε 1-1 εντός με τη Μίντλεσμπρο, ηττήθηκε 1-0 εκτός από τη Χάντερσφιλντ και έμεινε στο 0-0 εκτός με τη Μπλάκπουλ. Κάπως έτσι, έμεινε αρκετά πίσω από τις δύο πρώτες θέσεις. Έχει 33 βαθμούς με 9-6-4 και 27-16 γκολ και είναι στο -8 από τη Μπόρνμουθ και στο -9 από τη Φούλαμ που δείχνει καυτή (σχεδόν δυόμιση γκολ ανά αγώνα!).

Από την άλλη, η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι σχεδόν στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας 24 βαθμούς με 6-6-7 και 24-23 τέρματα. Μπήκε άσχημα (6 ήττες και 1 ισοπαλία σε 7 ματς), αλλά από τα μέσα Σεπτεμβρίου κι έπειτα διόρθωσε αρκετά πράγματα. Είναι χαρακτηριστικό πως από τότε έχει χάσει μόλις 1 παιχνίδι (4-0 από τη Φούλαμ) και έχει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Προέρχεται από το 0-0 με τη Λούτον και ψάχνει να κάνει μία μεγάλη νίκη για να ανέβει ακόμη περισσότερο. Η τελευταία της νίκη ήταν το 3-0 με την Πρέστον στον 6/11.

Championship, Γουέστ Μπρομ – Νότιγχαμ Φόρεστ (22:00): Περιμένω από τη Νότιγχαμ Φόρεστ να φανεί ανταγωνιστική και να το παλέψει. Πάμε στοίχημα με το G/G στο 1.93 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ