Οριστικό – Ανανέωσε με τη Μίλαν ο Πιόλι

Οριστικό – Ανανέωσε με τη Μίλαν ο Πιόλι

Ο Στέφανο Πιόλι θα είναι οριστικά για ακόμη δυο χρόνια προπονητής της Μίλαν.

Η συμφωνία διέρρευσε από χθες, αλλά η επισημοποίηση έγινε σήμερα (26/11, με τον Στέφανο Πιόλι να ανανεώνει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και παραμένει προπονητής των «Ροσονέρι» τουλάχιστον μέχρι το 2023. Ο Ιταλός τεχνικός, το συμβόλαιο του οποίου έληγε τον Ιούνιο του 2022, συνεχίζει έτσι το ταξίδι του στο τιμόνι των Λομβαρδών.

«Η τελευταία φωτογραφία είναι η πιο φρέσκια, η πιο όμορφη, γιατί είναι η τελευταία αλλά ελπίζω μετά από αυτή τη στιγμή να ακολουθήσουν πολλές άλλες. Θέλουμε να είμαστε φιλόδοξοι και να χτίσουμε κάτι σημαντικό», ήταν τα πρώτα λόγια του Πιόλι μετά την ανανέωση, σχολιάζοντας μια φωτογραφία από τη βραδιά στη Μαδρίτη και τη νίκη απέναντι στην Ατλέτικο, για το Champions League.

Ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Φιορεντίνα έφτασε στο Σαν Σίρο τον Οκτώβριο του 2019 και βοήθησε τον σύλλογο να επιστρέψει στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου. Η ομάδα του πήρε το «εισιτήριο» για το Champions League κατακτώντας τη δεύτερη θέση πέρυσι στη Serie A και είναι ακόμα… ζωντανή στη διοργάνωση, μετά από πέντε αγώνες στη φάση των ομίλων φέτος.

Οι όποιες δυσκολίες στην Ευρώπη, ωστόσο, βρίσκονται σε πλήρη αντιδιαστολή με το επιτυχημένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της περιόδου 2021-22, καθώς η Μίλαν είναι πρώτη μαζί με τη Νάπολι μετά από 13 αγώνες. Οι «Διάβολοι» έχασαν τον πρώτο φετινό αγώνα στη Serie A από τη Φιορεντίνα την περασμένη εβδομάδα, αλλά επανήλθαν αμέσως με νίκη (1-0) επί της Ατλέτικο Μαδρίτης στην ισπανική πρωτεύουσα, μεσοβδόμαδα.

Πλέον, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ιταλικού Τύπου, ετοιμάζονται νέες συμφωνίες και για τους Τεό Ερναντέζ, Ραφαέλ Λεάο και Ίσμαελ Μπενάσερ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ